trainspotting35
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 23.445
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Orbea
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Arkadaş karar değiştirmedi ise explore 2 modelini alacaktı.(link)
Hangi model alacaksınız bilmiyorum ama Fahrrad xxl Fürth mağazasında 540 solar ürünü gözüküyor. Nürbberg merkeze 12 km uzaklıkta.
(link)
Hemen Media Markt karşısında fiziki dükkanları mevcut.
sport check nurnbergde stoklarda var. (link) ara mağazadan alacağını söyle ayırttır onlar sana gün içerisinde gel al veya yarın gel al diyecekler. Git al. Dediğin otele 1.5km uzaklıkta, ludwigsplatz caddesinde. 254 euro fiyatı var.Explore 2 Düşünüyorum ama Fahrrad sitesinde yok öneriniz üzere baktım Novina Hotel Nürnber yakınlarında bir yere ihtiyacım var şuan aldırabileceğim nasıl halledeceğim hakkında bir fikrim yok araştırıyorum henüz bulamadım![]()
Çok iyiymiş evet baktım sitede var gerçekten çok teşekkür ediyorum oraya gittiği gün arattıracağımsport check nurnbergde stoklarda var. (link) ara mağazadan alacağını söyle ayırttır onlar sana gün içerisinde gel al veya yarın gel al diyecekler. Git al. Dediğin otele 1.5km uzaklıkta, ludwigsplatz caddesinde. 254 euro fiyatı var.
Merak etmeyin ben 530’u 5 senedir kullanıyorum 🧿😃 ve bu teknolojileri takip eden birisi olarak net söylüyorum ki yeni çıkan cihazlarla arasında öyle ahım şahım da bir fark yok!530 eledim yazıyorsunuz sürekli de yeni aldım ben bi durum 5 sene kullanmam lazım😭😭😭
530 için interte yapılan yorum.Merak etmeyin ben 530’u 5 senedir kullanıyorum 🧿😃 ve bu teknolojileri takip eden birisi olarak net söylüyorum ki yeni çıkan cihazlarla arasında öyle ahım şahım da bir fark yok!
Son nesil cihazlarda multiband gps ve climp pro 2 haricinde çokta bir değişiklik yok zaten.
Zaten 30 serisindeki dual band gps de gayet stabil ve keskin çalışıyor climbpro 2 ise climbpro 1 e göre çok daha kullanışlı ama o da çok eğimli arazilerde sürüş yapmıyorsanız ve üst düzey amatör bir bisikletçi☺️ değilseniz gerek bile duymazsınız.
İşin açığı bozulmadığı sürece garmin edge 530 kullanmaya devam.
Garmin de yaptığım araştırmalar sonucu ileriye dönük olarak alabilirsem 1040 Bundle cihazına karar kıldım ulaşabilirsem tabi yalnız bir sorum var Bike-24 sitesinde güzel fiyata var bu ürünü en güvenilir şekilde bu siteden nasıl alabilir veya mağazası var mıdır Nürnberg taraflarında bilen birisi yardımcı olabilirse çok mutlu olurum. ?
Hocam bundle almayın,Garmin de yaptığım araştırmalar sonucu ileriye dönük olarak alabilirsem 1040 Bundle cihazına karar kıldım ulaşabilirsem tabi yalnız bir sorum var Bike-24 sitesinde güzel fiyata var bu ürünü en güvenilir şekilde bu siteden nasıl alabilir veya mağazası var mıdır Nürnberg taraflarında bilen birisi yardımcı olabilirse çok mutlu olurum. ?
Cok dogru tercih butce uygunsa 1040. Ufak istiyorsan 840. Ama 1040 tambir fiyat performans cihazi. Bike24ten direk almanyada adrese yollattir. Trye girerken faturayida muhurlettir vergi iadesini al olay bitmistir.Garmin de yaptığım araştırmalar sonucu ileriye dönük olarak alabilirsem 1040 Bundle cihazına karar kıldım ulaşabilirsem tabi yalnız bir sorum var Bike-24 sitesinde güzel fiyata var bu ürünü en güvenilir şekilde bu siteden nasıl alabilir veya mağazası var mıdır Nürnberg taraflarında bilen birisi yardımcı olabilirse çok mutlu olurum. ?
solar modellerin şarja söylenilen kadar bir artısı yok. ekranı daha soluk renkleri aydınlığı vs. Düz modelleri almak daha avatajlı.Bir merak ettiğim konu daha oluştu 1040 modeline baktığımızda fiyatlar yakın az çok Bundle modelini mi tercih etmeliyiz Yoksa Solar modeli mi hangisini almak daha mantıklı Solar alıp sensörleri sonradan 2.el falan toplamak mı yoksa direk sıfır bundle almak mı ?
Ne solar ne bundle. Dümdüz 1040 hocamBir merak ettiğim konu daha oluştu 1040 modeline baktığımızda fiyatlar yakın az çok Bundle modelini mi tercih etmeliyiz Yoksa Solar modeli mi hangisini almak daha mantıklı Solar alıp sensörleri sonradan 2.el falan toplamak mı yoksa direk sıfır bundle almak mı ?
hız sensörü elbette işe yarar, ama ben gps kesilip hızın görülmediği hiçbir durum yaşamadım.Hız sensörü neden işe yaramasın? gps kesilince veya yanlış gösterdiğinde algoritma düzeltme yapmıyor mu hız sensörü yardımı ile.
Yazın uzun tura çıkmıştık. Bol tünelli bir rotaydı ve sürekli GPS kesildi. Böyle rotalarda çok işe yarıyor.Hız sensörü neden işe yaramasın? gps kesilince veya yanlış gösterdiğinde algoritma düzeltme yapmıyor mu hız sensörü yardımı ile.