Spartiat
🌲🌳🚴🚴🚴🌳🌲
- Tepki
- 13.382
- İsim
- H. Barış NEVRES
- Başlangıç
- 1986—87
- Bisiklet
- Diğer
Evet satışlar tekrar başlamış. Yılbaşı öncesi bir arkadaş için satışlara bakmıştım ve satış yoktu. Herhalde TR Dist. sınırlaması 2022 de bitti ya da güncellemediler. Neyse alacak arkadaşlar uygun bir fırsat da denk geldi mi güzel seçenek.Aldım baktım haklısınız önceden göndermiyordu diye biliyorum. Al bak uslübunuza da hayran kaldım.
Çakarda iken farklı çakar mı yapıyor? Daha güçlüsü mesela. Tam anlamadım da kusura bakmayın lütfen.Arkadan yaklaşmakta olan aracın gözüne gözüne çakmaya başlıyor ışığı, kastedilen o olmalı. Almanya modeli hariç tabii, onlarda hızlı yanıp sönen ışıklar yasak.
Çakarda iken farklı çakar mı yapıyor? Daha güçlüsü mesela. Tam anlamadım da kusura bakmayın lütfen.
Varyaaaa güzel cihazmış😂😇Evet, değişiyor. Şu videoda güzel göstermişler:
🤣😂 ben çanakkaleliyim belki yörenin konuşma tarzı 🤣😂Aldım baktım haklısınız önceden göndermiyordu diye biliyorum. Al bak uslübunuza da hayran kaldım.
Şu an stoklarda yok gelince mail atacaklar bana almak istiyorum 😀Evet satışlar tekrar başlamış. Yılbaşı öncesi bir arkadaş için satışlara bakmıştım ve satış yoktu. Herhalde TR Dist. sınırlaması 2022 de bitti ya da güncellemediler. Neyse alacak arkadaşlar uygun bir fırsat da denk geldi mi güzel seçenek.
Teşekkürler video benim için de aydınlatıcı oldu.Evet, değişiyor. Şu videoda güzel göstermişler:
Ilginc bir durum var. ulkelere gore bazi indirim oranlari ve fiyatlar degisiyor. Garmin nabiz bandi turkiye icin 41 euro dubai icin 73 euro. Garmin 530 ise dubai icin 203 euro turkiye icin 224 euro. Es dost tanidik vs olunca dubai de vergisiz olmasiyla degerlebdirilebilir.Wiggle'dan yeni Garmin 830 aldım. Gönderiyorlar.
Ben son olarak hangi modda bıraktıysam orada açılıyor. Işığın modunu light network ekranından yapıyorum. Cihaz modeli 1030 plus. Işığın kendisi üzerinden hiç ayarlama yapmıyorum.Ben de bi soru Sorayım, her sürüşe başladığımda Network Kuruluyor ve otomatik sabit yanıyor ışık. Ayarlarında Çakar seçili olmasına rağmen her seferinde manuel Çakar’a getiriyorum . Ben de mi böyle sadece
Ben de 830 var ama her seferinde başlangıç modu açılıyor :/Ben son olarak hangi modda bıraktıysam orada açılıyor. Işığın modunu light network ekranından yapıyorum. Cihaz modeli 1030 plus. Işığın kendisi üzerinden hiç ayarlama yapmıyorum.
Garmin varia rtl515 Wiggle stoklara girmiş hemen ısmarladım.🤣😂 ben çanakkaleliyim belki yörenin konuşma tarzı 🤣😂
Şu an stoklarda yok gelince mail atacaklar bana almak istiyorum 😀
Kesinlikle ülkeye göre değiştirince hem fiyatlar hem de stoklar değişiyor. Garmin 830 çoğu ülkeye göre çok daha ucuza satıyorlar.Ilginc bir durum var. ulkelere gore bazi indirim oranlari ve fiyatlar degisiyor. Garmin nabiz bandi turkiye icin 41 euro dubai icin 73 euro. Garmin 530 ise dubai icin 203 euro turkiye icin 224 euro. Es dost tanidik vs olunca dubai de vergisiz olmasiyla degerlebdirilebilir.
Aldım gitti.(link)
fiyat süper....
Aldım gitti.