Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Garmin Varia 515 radar

Yeni versiyon gelmiş (link)
Yeni özellik kamera. Kaza anını kaydetmek için düşünülmüş. Ama fiyat felaket artmış ve illa kamera olacaksa daha cep dostu bir kamera ile 51x serisinin bu eksiği giderilir.
140m mesafe ve batarya süresinde bir iyileştirme göremedim.
DCRainmaker incelemesi:
(link)

Neredeyse 10 yıldır Ray'i takip ederim, bir Garmin ürünü hakkında daha kötü bir yazı yazdığını hatırlamıyorum.

Scudo
arkadaşlar garmin varia, kullandığınız gpsin pil ömrünü etkiliyormu? bir fark hissettiniz mi

arkadaşlar garmin varia, kullandığınız gpsin pil ömrünü etkiliyormu? bir fark hissettiniz mi
%20 civarı fazladan şarj yiyor. Sanıyorum ışık sensörünü kullandığı için.

Garmin Varia™ RCT715 incelemesi: (link)

Buraya da yazayım çarşamba günü Almanya dönüşü yanımda iki adet açılmamış kutu 530 olacak. İlgilenen arkadaşlar özelden yazsın.

Rakip geliyor: (link)
Bilgi için teşekkürler.
Umarım bu cihazlar farklı markalarca çoğaltılır ve fiyatları da herkesin alabileceği seviyelere taşınır.

• Beğen
Tepkiler: Spartiat
Merhaba, sele altına büyük çanta taktığınızda (bikepacking sürüşlerde kullanılan ve sele borusunun tamamına yakınını işgal eden çantaları kastediyorum) radarı nereye nasıl monte ediyorsunuz? Çantada yer mi oluyor yoksa ayrı bir aparat mı almak lazım? Böyle ışıkları takabilecek yeri olan kaliteli çanta tavsiyesine de açığım.

Akşam sürüşlerini hafta da bir kere yaparım grup ile onun harici beni ilgilendiren en önemli kısım gündüz uyarı ışığı. Gündüz performansı nasıl? Kaç km / metre öteden görünürlük sağlıyor?

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Metresini bilemem ama ilk almaya karar verişim gündüz gözüyle arkadaşın ışığını epeyi uzak bir mesafeden görünce olmuştu.
Merhaba, sele altına büyük çanta taktığınızda (bikepacking sürüşlerde kullanılan ve sele borusunun tamamına yakınını işgal eden çantaları kastediyorum) radarı nereye nasıl monte ediyorsunuz? Çantada yer mi oluyor yoksa ayrı bir aparat mı almak lazım? Böyle ışıkları takabilecek yeri olan kaliteli çanta tavsiyesine de açığım.
(link)

bir arkadasimin cihazinin pili öldü. Garanti süresi de dolduğu için baytekin yardımcı olmuyor. Amazon ebay aliexpress gibi yerlerde satılan yan sanayi pillerden alıp batarya değişimi yapan oldu mu hiç, deneyimlerini paylaşabilirler mi?

• Üzgün
Tepkiler: StanicEnemy
bir arkadasimin cihazinin pili öldü. Garanti süresi de dolduğu için baytekin yardımcı olmuyor. Amazon ebay aliexpress gibi yerlerde satılan yan sanayi pillerden alıp batarya değişimi yapan oldu mu hiç, deneyimlerini paylaşabilirler mi?
Çok erken değil mi? Karaköy de yapan biryer var galiba bana gönder bakayım ben.

• Beğen
Tepkiler: mazot ve Bıyıkov
Bende Amazon Amerika’da uygun fiyata buldum. Acaba alsam mı diye ciddi ciddi düşünüyorum. Fiyat/performans nasıl, tavsiye ediliyor mu?

Bende Amazon Amerika’da uygun fiyata buldum. Acaba alsam mı diye ciddi ciddi düşünüyorum. Fiyat/performans nasıl, tavsiye ediliyor mu?
Link paylaşır mısınız ? Ne kadar uyguna buldunuz acaba. Ben açıkçası tavsiye ediyorum.

Çok ilginç bir şekilde baytekin sıfırını göndermiş 4 yıllık ürünün yerine 🤣
Baytekin yurtdışına yönelen insanların farkına vardı iyice bence. Türkiye den alalım diye bu çabaları. Baytekin in sattığı fiyata 3 tane varia alıyordum o zamanlar. Bozulsun bozulsun kullan.

Geri