Scudo Sports

Gaza geldim niyetlendim uzun tura çıkmaya ama çekincelerim var

Bir aksilik olmazsa haftaya bugün bende Eğirdir Gölü- Kovada Gölü Yazılı Kanyon turu düşünüyorum ..

Scudo
@bysutcu cumartesi batumdayım inşaAllah o zaman açıcam yeni bir konu ve paylaşcam resimleri bir aksilik olmazsa :harika:

ayrıca hala deneyimlerinden tavsiye vermek isteyen olursa beklerim :):)

• Beğen
Tepkiler: bysutcu
4 temmuz gibi Samsundan yola çıkıp Batuma gidip gelmeyi planlıyorum toplamda 1200 km yol yapmak niyetindeyim. Tek başıma. Tek korkum gece kamp olayı ama aşıcam sanırım onu da ,

• Beğen
@samet akkaya hocam kendi fikrimi söyeleyeyim çok güzel bir rota ama aynı yolu dönmek yerine otobüsle döner dönüş yolu bütçe ve enerjisi ile başka bir tur planı çıkarır yapardım :)

• Beğen
Tepkiler: samet akkaya
@bysutcu doğru diyorsunuz aslında bende öyle düşündüm fakat bilmiyorum gidiş yolumda harcamalarım çok olursa sanırım geri otobüs ile dönebilirim. Teşekkür ederim fikirleriniz için .

• Beğen
Yaz sonu Ege turu düşüncem var, lakin yok bisikleti ile nasıl olacak bilemiyorum. Rota veya önerisi olan varsa buyursun hemen dinlerim...

• Beğen
@Bugraacik pamukova, bilecik, kutahya, afyon, denizli, aydin, izmir,manisa balikesir bursa, yalova,kocaeli
Veya izmirden sonra aliaga, burhaniye, edremit,ayvacik, gelibolu, tekirdag.

Not. boyle bir turu yapmadim nedir ne degildir bilmiyorumda.sadece tahmini bir rota..ama asa yukari 1500 km uzeri.

Hocam tam da beni tari etmişsiniz enişelerimiz hemen hemen aynı eğer tura çıkarsanız sonuçlarını da yazmanızı isterim burada bizimle paylaşın :)

mersin - alanya arası düşündüğüm tur manavgatta bitirdik. Allahın izni ile kazasız belasız otobüs ile döndük.
Yola çıktığım bisiklet kamp yerleri tura çıkış saatleri strava kayıtları ve relive uydu videosunu blog halinde hazılayıp 6 günlük serüveni pazartesi gününe kadar paylaşmış olurum. Tura çıkacak arkadaşlara şimdiden iyi yolculuklar :)

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
Ben de katlanır bisikletle tura çıkmak istiyorum ama yokuşlardan çekiniyorum biraz :)

• Beğen
@Ilter Elmas yapanlar var kondisyon ve turu nasıl planladığınız ile alakalı günde 100 km lik 2000 metre tırmanış yapacaksanız zorlanırsınız diye düşünüyorum. Planlama önemli

@bysutcu Kısa turlardan başlayıp yavaş yavaş arttırabilirim sanırım. Bir günde hiç durmadan (trafik lambaları hariç) 30 kilometreyi çok yorulmadan yapabiliyorum.

Geri