Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gaza geldim niyetlendim uzun tura çıkmaya ama çekincelerim var

@salih.polat standart başlıklı oluyorlar diye biliyorum hepsi ile uyumlu olun diye 1. likte ki açıklamada yazan"Dünya standartlarında 7/16 vidalı valf"
2. likteki açıklamada yazan "Nurgaz 450 gr vidalı kartuş Piyasada varolan tüm 7/16 vidalı cihazlarda kullanabileceğiniz %100 emniyetli tam dolu tamamen yerli üretim gaz kartuşu."

• Beğen
Tepkiler: salih.polat
Scudo
vereceğim siparişler mersin içi ve mersin alanya arası yanıma alacaklarım aşağıdaki çantadan bir tane olduğu için sadece bir tane daha alacam belli bir süredir kullanıyorum günlük turlarda gayet iş görüyor uzun yoldada denemeyi düşünüyorum

Dosyalar

• 1.png
    1.png
    32,6 KB · Okunma: 51
  • 2.png
    2.png
    18 KB · Okunma: 48
  • 3.png
    3.png
    5,8 KB · Okunma: 44
  • Beğen
@bysutcu fosforlu yelek için decathlondan 20 tl vermene gerek yok bir milyoncu diye tabir edilen yerlerde 5 tl ye aynısını buluyorsun

• Beğen
Tepkiler: bysutcu
@salih.polat hadi ya çok iyi oldu bu :) 15 tl 15 tl dir :D
birde listede olmayan birşey daha var aşağıdaki resimdeki gibi maşaya matara kafesi takacam iki tane

Dosyalar

• 5.jpg
    5.jpg
    113,5 KB · Okunma: 42
  • Beğen
@bysutcu bagaja hala karar veremedim ben (link) şunu alsam acaba iş görür mü fiyatı baya ucuz geldi o_O

@ekren gökhan tek kapılı olduğu için gündüzleri çok sıcak oluyormuydu içerisi ?

• Beğen
@ekren gökhan vallaha fena gaza geldim ilkbaharı beklemeden çıkacam nerdeyse tura ama bizim buraları sel aldı bide iş bağlıyor beni :)

@salih.polat ben ümit city bike 2606 modeli ile tura çıkacam port bagaj da kendinden gelen 20-30 tl lik bişeydir. zaten senin yol bisikleti olduğu için sende çekinir fazla yüklemezsin gibi geliyor bana ve sorunda yaşamazsın

yanlış hatırlamıyorsam izmirden orduya 76 yaşındaki dedemiz askerdeki torununu görmeye gitmişti o bisiklet gidiyorsa bizimkilerde gider diye düşünüyorum :)

• Beğen
@salih.polat
fiyat seviyesi ordada sonuçta :) kaliteli çadırların çoğunda havalandırma alanları özenle yerleştirilmiş ve nemlenme en az düzeyde.

tek kapılı olduğu için gündüzleri çok sıcak oluyormuydu içerisi ?

@ekren gökhan orasıda doğru bu fiyata çadır alıyorsun birde klima beklemek kabalık olurdu :D

@bysutcu Bismillah diyip yola çıkmak var şu anda aklımda ama hava şartları bekletiyor benide o zaman kadar aksesuarları kasalım bari Allah ömür verirse gerçekleşir inşaAllah turumuz sonra gelsin forumda ilk turumdan sevgilerle isimli konuyu açıp fotoğraflarlapaylaşmak :D

• Beğen
@salih.polat kartuşlar vidalı ise uyar. Parasını kurtarır ben nurgazın başka bir modelini almıştım sadece ocak 60 TL idi ama daha hızlı pişirme sağlıyordu. Ayrıca bu kartuşlar çakmakgazı ile dolabiliyor. İnternette videoları var verim düşük oluyor ama maliyette düşüyor. Güvenli mi bilmiyorum ama henüz bende denemedim.

arkadaşlar biriniz Allah rızası için bir tane bagaj önersin bana günlerdir bagaj aramaktan yoruldum artık uygun fiyata iyi bir bagaj önerinde alayım triban 520 ye olabilecek bir şey birde yük taşıma kapasitesi iyi olsun malum kimse yolda kopuk bagaj derdiyle uğraşmak istemez gerçi bagajı koparmakta zordur ama biz sağlam kazağa bağlayalım

@salih.polat
Erdiğanlar bisikletten blackburn bagaj aldım 95 tl idi.
Bir damacanayı üzerine koydum salladım bisikleti harelet ettirdim vs. tık etmedi
Öneririm

çadırda kalmak güvenli oluyor mu rahatsız eden oldu mu sizleri hiç vb

@OnurCG
Hayatta kalmak bile güvenli değil zaten, günlük hayatta bile rahatsız eden bol. Çadır, kamp, orman daha güvenli rahat olun :)

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ormanda ağaçların arasında yat kalk
Ayı saldırma saldırısı bodrum katta yıldırım çarpması gibi bi orana sahip
Çarpıyorsa saldırıyorsa...

IMG_2708.JPG Tur için ilk adım atıldı gidon değiştirildi :)

• Beğen
@bysutcu hayırlı olsun benimde ışıklar tamam bu ayda bagaj ve çantalar inşaAllah alınacak mayıs kadar azar azar tamamlayacağım gibi :)

• Beğen
Tepkiler: tolgax3 ve bysutcu
Geri