ventiol
Aktif Üye
- Tepki
- 327
- İsim
- Ventiol
- Başlangıç
- 1949—50
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
@Hastateker Tabi ki çok haklısınız. Zaten yasak olmasa bile çıkılmaması gerekir. Zaten okuduysanız yazımda ücretli yolları gösterme'yi seçmesini söyledim. Orada demek istediğim yol zemini ile ilgiliydi. Yani arabanın gidebileceği her zeminde bisiklet de gider şeklinde düzeltmiş olayım.
@salih.polat Çamurluk konusunda tabi ki şart diyemeyiz. Yani çamurluğun yok diye yolda kalmazsın.
Ama uzun turda her türlü yol şartına hazırlıklı olmak anlamında ıslak zeminde sürüş için gerekli diyebilirim. Sadece sırtınıza su atıyor diye düşünmeyin belli bir hızın üstünde ön tekerleğin yüzümü ıslattığı dahi oluyor. O açıdan olsa iyi olur diyebilirim. Yol bisikletlerinde olmaz aslında ama Triban'lar biraz farklı çamurluk için delik var mı bilmiyorum varsa zaten çok seçeneğiniz olacaktır. Yoksa bütçenize bağlı olarak yol bisikletleri için farklı çözümler içeren çamurluklara bakın. Bu alttaki linklerde de bildiğim en uygun fiyatlı yol tipi çamurluklar var.
(link)
(link)
25c ile 35c'nin girdiği yerlere giremeyebilirim cümlenize istinaden strava'da global heat map i incelerken yakınlaşıp yoğunluğa dikkat edin. Eğer bir yol çok kırmızı yani yoğun kullanılmışsa zemini daha düzgündür, çok düşünmenize gerek yok. Ama eğer mavi ya da hiç geçilmemiş bir yolsa o zaman bir şeylerden şüphelenin. Zemin bozuk olabilir, eğim sert olabilir...
Sem çanta hakkında ise kullanmadığımı öncelikle belirteyim. Fakat biraz araştırmıştım ve genellikle forumda beğenilen sevilen çantaları var. Fiyatlar iyi bir çanta için uygun denilecek düzeyde. Benim çantamda bir sorun çıkar ya da değiştirmek istersem sem çanta almayı düşünüyorum. Öyle söyleyeyim.
@salih.polat Çamurluk konusunda tabi ki şart diyemeyiz. Yani çamurluğun yok diye yolda kalmazsın.
(link)
(link)
25c ile 35c'nin girdiği yerlere giremeyebilirim cümlenize istinaden strava'da global heat map i incelerken yakınlaşıp yoğunluğa dikkat edin. Eğer bir yol çok kırmızı yani yoğun kullanılmışsa zemini daha düzgündür, çok düşünmenize gerek yok. Ama eğer mavi ya da hiç geçilmemiş bir yolsa o zaman bir şeylerden şüphelenin. Zemin bozuk olabilir, eğim sert olabilir...
Sem çanta hakkında ise kullanmadığımı öncelikle belirteyim. Fakat biraz araştırmıştım ve genellikle forumda beğenilen sevilen çantaları var. Fiyatlar iyi bir çanta için uygun denilecek düzeyde. Benim çantamda bir sorun çıkar ya da değiştirmek istersem sem çanta almayı düşünüyorum. Öyle söyleyeyim.