Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gaza geldim niyetlendim uzun tura çıkmaya ama çekincelerim var

@serhat1299
N11 com dan aldım xlc 25,4 yazınca çıkıyor

@salih.polat
Ben galiba mayısa kadar dayanamıyacam :)

@salih.polat 400 gramlık kamp ocağı tüpü çok büyükmüş hacim olarak decathlonda gördüm çantada çok yer kaplar haberin olsunIMG_2700.JPG

• Beğen
Tepkiler: salih.polat
Scudo
@bysutcu
Bu bütan gaz konusu açilmışken ben de sormak istiyorum.
Bu gazlar ne kadar uzun süreli? Kullanışlı mı?
1 litre suyu ne kadar sürede kaynatır?
Ağız bölümü çantada ne kadar yer kaplıyor?

@Hastateker yurtiçinde gayet kullanışlı. Süre daha çok ocağa bağlı. Nurgazın 60 tlye aldığım ocağı ile kullandım çok memnundum. Benim kullandığım ocağın kutusu kutu koladan küçüktü. Bir de küçük tüpe benzer ocaklar var onların pişirme süresi ve kapladığı alan biraz daha fazla

• Beğen
Tepkiler: Hastateker
IMG_2718.JPG IMG_2719.JPG IMG_2717.JPG 230 gr lık tüp ve başlık şekildeki gibi yer kaplıyor daha önce hiç kullanmadım o yüzden ilk iki soruya cevap veremiyecem :)

@S.Koca
Linkini paylaşir mısınız rica etsem?

@Hastateker (link)

Benim kullandığım bu. Fiyatını dikkate almayın daha ucuzu olabilir, ilk çıkanı ekledim.

• Beğen
Tepkiler: Hastateker
Küçük nurgaz ocak Gürcistan turumda gidip geldim 3 tüp kullandım kartuşlu değişebiliyor 10 tl idi sanırm 1 kartuş makarna yumurta ve kahveyi sağlıklı ve hızlı bir şekilde pişiriyor. Çok memnundum .

Bu yaz batı karadeniz turumda da aynısını kullanacağım bu arada tek başıma çıktım bende yola. Suallere cevap verebilirim. Fikir ve paylaşım konusunda

VALLAHA bende niyetlendim gaza geldim ama para yok Hacım :)

Bisiklete 1200-1300 TÜRK LİRASI ayırsam, kamp malzemelerinin toplamı 500 TÜRK LİRASI"ndan fazla tutuyor.

Para olsa şimdi çıkarım :)

@Godzilla
İlk etapta 2.el 300-500 tl lik bisiklet alabilirsin.ben öyle yaptım.diğer masraflar ile birlikte en fazla 1.000 tl ye rahatlıkla işini görürsün.

@serhat1299

Abi çok şükür bisikletim var ama tura Yerli markayla çıkacağım.
Ve bisikletimin kadrosu 5 santimetre büyük bana göre, 4 saat üstü belim çok feci ağrıyor maalesef.

Ama bir abi tavsiyesi olarak dediğinizi yapayım ben, 300-600 TL arası bagaj takılabilen dağ bisikleti tavsiyenizi alabilirim isterseniz :)

@Godzilla hocam açılı gidon boğazı ve kelebek gidon kurtlarmaz mı? deneme şansın var mı?

• Beğen
Tepkiler: Furkan124
@bysutcu

Abi aslında açılı gidon boğazı, kelebek gidon vb yöntemler işe yarar ama kadrom büyük olduğu için bisikletime binerkende sorun oluyor.

Yanımda 30-40 kilogram ile düşünemiyorum bile.

bendede 56 cm 26 mtb var 1.75 boyum .çok büyük ama uzunda harika geliyor

@tolgax3
Hocam gidona nasıl yetişiyorsunuz ve bisikletten nasıl iniyorsunuz?

Ama gidona uzanırken yarışçı pozisyonu alıp rüzgarı yara yara gitmesi iyi oluyor :)

Uzun turcu abilerimize sormak istediklerim var, yardım ederlerse sevinirim.

İlk uzun tura çıkıldığında başımıza ufak tefekte olsa ne gibi aksilikler gelebilir?

Bisikletle ilgili, çadırla ilgili vs. yani mekanik anlamda. :)

Maddi manevi anlamda diyelim hatta daha geniş olsun.

Uzun tur tecrübeleri herkese lazım diye düşünüyorum.

Abi gerçekten ayıp :D
Ben bisikleti satmayı düşünüyorum. Bu başlık içimdeki manyağı tetikledi. İşten çıkıp tura mi çıksam Bılemedım7.

• Beğen
@salih.polat konuyu hortlatmanın vakti geldi diye düşünüyorum :)
Kimler çıkıyor kışın planladığı turlara :D :D

• Beğen
Bursa-Amasya arası 5 günlük bir tur yapmayı düşünüyorum. Gözüme fena kestirdim ama yer mi bilemiyorum :D

• Beğen
Tepkiler: silent_ship
Geri