Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gaza geldim niyetlendim uzun tura çıkmaya ama çekincelerim var

@gmfaruk maşam karbon olduğu için bilmiyorum taşımada sağlammıdır yoksa sıkıntı çıkarırsa masraflı olur hem düşüncede 30 kg beni kurtarır gibi ama daha uzun bir zaman dilimi ayırırsam turum için onuda aklıma yazacağım teşekkürler

Scudo
@Gazdeğilbilekgücü
yol tur karışık bir model b twin triban 520 normal kullanırken yol ama bagaj delikleride var

@salih.polat

Bnde ondan alacaktım, kıydım paraya tam donanımlı bi touring aldım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@Gazdeğilbilekgücü
fuji touring mi ?

@Gazdeğilbilekgücü
forumda güzel bir entry görmüştüm '' en güzel bisiklet sahip olduğun bisiklettir'' diye bencede sistem bu :harika: bende tur bisikleti ve yol bisikleti arasında kaldım önceden yol bisikleti kulanıcısıydım ve atikliği beni çok mest ettiği için vaz geçemiyordum en son ikisini bir arada barındırdığı için triban 520 benim için üretilmiş diyerek aldım :D

@gmfaruk bunların satıldığı yer neresidir varmı netten satışı falan ?

@salih.polat

Bn bu işi uzun yıllar yapmak istediğim ve bisikletin orj halini bozmamak adına böyle bişi aldım... Tabii ki zevkler ve renkler tartışılmaz orası ayrı bi konu

• Beğen
Tepkiler: salih.polat
@Gazdeğilbilekgücü
ilerde bisiklete bol bütçe ayıracak konuma gelir ve yine hayallerimi gerçekleştirmeye devam edersem bende o zaman ayrı bir tur bisikleti alır onu sadece turlarda yıpratmayı isterim yol bisikletime yük yüklemektense

@salih.polat Günaydın triban 520 ye 700x32 lastik oluyor bilginiz olsun. Arkadaşım kullanıyor.

@Gazdeğilbilekgücü
allah kaza beladan korusun, bisikletiniz piyasaya henüz sürülmüş ,yolda hiçbir deneyimi olmayan, belki de ilk kullanıcılarından birisi siz de olabilirsiniz... kağıt üzerinde etkileyici görünmekte, umarım güzel turlara imza atma fırsatınız olur ancak Fuji için yaptığınız acımasız kıyaslama biraz fazla sert olmuş kanısındayım, polemik yaratmak istemem sadece dünya turlarında imzası olan fuji ile daha dün satışa çıkmış yollara yabancı bir modeli kıyaslamak için sadece çooook erken;)

@ahmtbag

Bn f/p olarak demiştim üstadım... Çook özür diliyorum ya kusra bakmayın

@Gazdeğilbilekgücü

estağfirullah; özürlük bişe yok dostum, sadece bazen farkında olmuyoruz ,olamıyoruz diyelim, siz sürdükçe bizlerde merak ettiğimiz bu bilgileri deneyimleme fırsatı buluruz işallah, sağlıcakla kalın

@ahmtbag Fuji ile Carraro'yu kıyaslamak veya polemik yaratmak adına değil ama Carraro Cr-Trworld daha dün piyasaya sürülmüş bir model değil, dünden kastınız geniş bir zaman dilimi olsa dahi arkadaşımızın "ilk kullanıcılardan biri" olması pek mümkün değil zira bahsi geçen bisiklet bir kaç yıldır piyasada.

Hatta foruma not düşelim Accell Bisiklet bu bisikletle şu an Güney Amerika'da turda olan Hale Sargın'a ( (link) ) sponsor oldu ve bisiklet şu an Güney Amerika'da.

Yeri gelmişken bu tür turlarda çok hevesli gözüken bizlerin, şu an bu hayali gerçekleştirerek yollarda olan arkadaşlara destek olmasında fayda var; en azından sosyal medya üzerinden takip ederek bile katkı koyabiliriz. Eminim turda olan bir sürü arkadaşımız vardır ve yeri geldiğinde bunları paylaşmakta da fayda var, bilmediğimiz bir sürü bisikletçi şu an pedallıyor olabilir zira, diye düşünüyorum.

Not: Instagram hesabımında sanırım turda olan onlarca bisikletli takip ediyorum, galiba işi gücü bıraktım sadece bisikletli takip ediyorum.

@Anonim

malumunuz bende dahil çok insan forumda paylaşılan bilgilerden,deneyimlerden istifade etmekteyiz, burada 'dün' den kastım Fuji adına tamamlanmış sayısız turlar ve deneyimler , carraro adına ise yarı yolda başlanmış halihazırda devam eden tur ve sıfır deneyim di... yani kısacası ortada bu kadar net bir tablo varken biz tutup carraro fuji' den iyi diyemeyiz,(ezbere insanları yanıltmış oluruz) olamaz da diyemeyiz, bildiğim kadarı ile carraro 2014 yılı itibarıyla italyan tasarımcılar ile çalışmaya başladı ve gelişiyor, Türkiye' de montajlandığını, çok adetli üretilmediğini ve 2014 ü baz alırsak arkadaşımızın ilk kullanıcılardan olması kaçınılmaz bence, saygı ve sevgilerimle

@Gazdeğilbilekgücü Şayet benim instagram adresimden bahsediyorsanız profil fotoğrafımın altındaki instagram logosuna tıklayarak direkt adrese gidebilirsiniz. Gezgin arkadaşımızınkini soruyor iseniz o da budur; (link)

@ahmtbag Ahmet bey zaten Fuji'yle Carraro'yu kıyaslamak pek akıl karı bir iş değil, Fuji'de geride bırakılmış bunca yıl ve deneyim var, bu kadar zamandan sonra kocaman bir marka değeri var ve bir kıta takımı sponsorundan bahsediyoruz. (World Tour'a girdiler mi emin değilim)

Carraro'yla ilgili de önümüzde örnekler varken -ki forumda dahi kullanan ve tur yapmış arkadaşlar var, forum dışından da bir örnek mesela (link) - "sıfır deneyim", "ilk kullanıcılarından biri" (ister 2014'ü ister 2015'i baz alın) vs. gibi cümleler iddialı cümleler. Tabii yine de istediğinizi arzu ettiğiniz şekilde adlandırmak sizin tercihiniz.

@ahmtbag

tam da bu cümlenize istinaden yapılmış bir hatırlatma sadece bir önceki mesajım, yani Carraro Fuji'den iyidir veya kötüdür algısı yaratmak gibi bir amacı yoktu, selamlar, saygılar.

Geri