Scudo Sports

Gaza geldim niyetlendim uzun tura çıkmaya ama çekincelerim var

@Migel bu yazı oldukça bana öz güven kattı tekrar teşekkürler... youtubeda tur videoları çok izledim ama sizdende ve diğer arkadaşlardanda vazgeçilmez malzemeleri nelerdir öğrenmek isterim şunu kesin yanına almalısın bir tur için diyeceğiniz bir eşya varmı ?

Scudo
@Gazdeğilbilekgücü
ikisinide takip ediyorum hatta enes şensoyada bakıyorum tur için ama farklı fikirler farklı bilgilerde öğrensem fena olmaz o yüzden burdaki abilerim kardeşleriminde deneyimlerinden faydalanmak isterim

Keşke aynı şehirde yaşasaydık da iki kişi tura çıkabilseydik... Benim her şey tamam gibi sadece 2-3 hafta şehir içi bisikleti sürmem gerekecek performansımı görmek için

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: salih.polat
@Gazdeğilbilekgücü çok isterdim ama nasip belki bir gün bir şehirde kesişir yollarımız sonra rotaya devam ederiz :) bende şehir içinde 40-50 km performanslı sürüşler yapıyordum ama tura çıkmadan şehir içi 100 km zorlayıp kendimi bir test etmeye niyetliyim .

@salih.polat

Nasıl bi tur rotası düşünüyosun

ilk çıkacağım tur erzuruma uzun tur niyetim ise fazla tırmanış olmayan rotaları bulup karadeniz tarafı. karadenizin benim için ayrı bir çekiciliği var ama ah şu yüksek tırmanışları o_O

• Beğen
Tepkiler: bysutcu
@salih.polat

@salih.polat
Bn istanbul da yaşadığım için çorlu-m.ereğlisi-tekirdağ-şarköy-gelibolu-ş.abidesi-biga ve ardından bandırma üzerinden deniz yolu ile istanbula dönmeyi planlıyorum ama bakalım... [emoji605][emoji605]

• Beğen
Tepkiler: phoenix48
Arkadaşlar tuta grup halinde çıkılıyor mu 5 kişi felan ya da daha fazla.

@Gazdeğilbilekgücü inşaAllah gerçekleştirirsin bu turunu ve güzel anılarla dönersin evine eğer başarırsam ben bu konuyu o zaman hortlatıp bolca resim paylaşırım zaten :)

Okuduğum forum yazıları ve bloglarda mümkün old kadar 2-3 kişi çıkılması tavsiyesi var.. Nedeni ise tura başladıktan 3-4 gün sonra birisinin liderlik etmek istemesi(açıkçası öyle bir şey istemem)..

@salih.polat

@salih.polat
Galiba bn senden önce çıkıyorum tarih olarak... İlk tecrübelerim de olsa paylaşmaya gayret edeceğim

• Beğen
@salih.polat

İnş kardeşim nisanı bekliyorum... Tek isteğim nisan yağmurları yağsın [emoji1][emoji1]

• Beğen
@salih.polat

@salih.polat
Güzel isteklerimiz var.. Rabbim sağlık ve güç verirse pedallayacağımız inş nice 1000'ler olur [emoji1250][emoji1250][emoji605][emoji605][emoji1250][emoji1250]

• Beğen
Yuk tasimak icin maşaya takilan cantalara da bakabilirsin

Geri