Scudo Sports

Gaziosmanpaşa

@Malkockose ediyor bekleriz numaranızı özelden bana ulaştırırsanız sizide whatsapp grubumuza alabilirim oradan iletişim sağlıyoruz.

Scudo
@çağatay_çankaya
Şehir dışındayım, hafta sonu geleceğim. Daha sonra ortak bir plan yapabiliriz. İsterseniz whatsapp grubumuza bekleriz, size uymazsa çıkabilirsiniz.

Grup aktiftir 6 kişiyiz Katılımlar devam ediyor :)

Herkese merhaba,

Gaziosmanpaşa'da oturuyorum, ev-iş arası bisiklet kullanmaya başladım. Pazar sabahları tur yapacaklara katılabilirim.

İyi günler.

Arkadaşlar selam,
Ben de Gaziosmanpaşa Meydan'dayım. Bu pazar günü bir aksilik çıkmaz ise Karaköy - Kabataş - Beşiktaş - Kuruçeşme istikameti üzerinden Emirgan Korusuna gitmeyi planlıyorum. Belki gelmek isteyen olabilir :)

Dün gece 2 gibi beşyüzevlerden 15 kişilik bir grup geçti sizlerden miydi? Sizseniz o saatte nerden geliyodunuz sabah işiniz gücünüz yok mu yahu :)

Arkadaşlar merhaba. Bereçte oturuyorum. 27 yasindayim. Bankada analist olarak calisiyorum Carraro 052 kullanicisiyim.Oncesinde kron xc 250 kullanicisiydim. Genelde bebege gidip geliyorum. Tek basina pek zevkli olmuyor. Sizlerle bisiklete binmek daha keyfli olacagni dusunuyorum.

@statistician hocam samimi bir grubumuz var numaranızı özelden ulaştırırsanız sizi de aramızda görmek isteriz

As :) aramızda görmek isteriz

Arkadaslar katılmak isterseniz özelden yazmanız kafi,saygılı seviyeli sosyal bir ortam hazırlamaya çalısıyoruz..

• Beğen
Tepkiler: Adem Dualı
Kardeşler abiler grubumuz aktif bir şekilde devam ediyor 15 kişiyiz grup resmi bir yer değilde samimi bir ortam gibi haberiniz olsun oldukça güzel turlarımız oldu.Eğer katılmak isterseniz sizleride bekleriz bisiklet ve lokasyonunuz hiç önemli değil mtb de olabilir.

• Beğen
Tepkiler: sercanbaltalı
Geri