Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gece bisiklet sürenler görünürlük için neler yapıyorsunuz?

Scudo
Çakarlı fenerler ciddi anlamda fark edilirlik sağlıyor, araba içerisindeyken çakarlı motosikletleri çok ama çok rahat fark ediyorum. Geldiğini çok çok öteden belli ediyor. Ben geliyorum diyor aynalardan.

@ÇaNakkaLeRuHu
Aynen öyle yapıyorum ben de :) Zira durakta bekleyen kalabalığı 20 saniyeliğine kör etmekten haz etmiyorum. Arkada da Meilan X6 var, çakar modda ciddi fark edilirlik sağlıyor.

10 liraya işçi yeleği alabilirsiniz. Çok büyük nimet. Her şeyin üstüne giyiliyor. Dana gibi yansıtıcı şeritler var. Öne ve arkaya far şart ama çok güçlü farların bir anlamı yok.

• Beğen
Tepkiler: Whirlwind
Sele borusuna şu silikon minik ışıklardan takıyorum 2-3 tane, sürekli çakar modunda. Bence çok büyük nimet. Sele borusuna yapışmış gibi yıllardır benimle geziyorlar, pilleri de nedense bitmiyor :)
1-adet-Toptan-Silikon-Bisiklet-Bisiklet-Bisiklet-Başkanı-&Ouml.jpg

Ay ışığı yoksa sıkıntı vardır [emoji23]

Cemal Ç.

• Beğen
Tepkiler: ÇaNakkaLeRuHu
Hocam yanlış anlama da biraz cüneyt arkın ın bir filmi vardı Yusuf diye bi akıllı karavanı vardı ona benzemiş çok alengilli :) bence de sabit ışık daha iyi olur zira yanıp sönen ışık sürücüleri "o ne ya? Ne oluyor orada? Kaza mı var? Noluyoruz?" havalarına sokarak dibinize gelene kadar sizin ne olduğunuzu anlamama ihtimali çok yüksek. Yani siz yağmurdan kaçarken baraja düşebilirsiniz bu durumda o yüzden sabit yanan ışık tavsiyemdir...

Ayaklı disko gibiyiz. Arkada kırmızı beyaz çalarlı bir lamba, altında sabit bir kırmızı stop lambası. Önde beyaz çift led lamba. Genelde o da çakar modda çalışır. Bir iki kişi bir araya geldik mi ortam diskoya dönüyor.

Ancak geçen gün arabayla giderken bir eleman gördüm. Arka lambası beyazdı. Ne yaparsanız yapin ama arkaya beyaz takmayın. Arabalarin arka lambalarının kırmızı olmasının bir nedeni var...

• Beğen
Tepkiler: ÇaNakkaLeRuHu
@adilmusazafer bunu bir ara düşünmüştüm, ama ülkemizde benim motorsikletimin full xenon ile donatılmış olmasına rağmen farkedilmemesi, bisiklete karşı ek önlemler alma konusunda bizi geliştirdi .

@Bozkırlı

Aynen benim bisikletde disco gibi oluyor geceleri sürüşte. :) Önde 1 tane olan sigma buster 200 yetmedi ikincisini yanına aparat ile taktım. Atarım resimlerini :harika:

Sigma buster 200 iki taneye çıkartıldı. Henüz gece denemesi yapmadım ama evde şahane ışık açmaya gerek kalmıyor. :koptum:

IMG_20170330_152110.jpg

Ayrıca lastiği kopan eski "knog blınder road r" arka ışığımı farkını vererek 2017 değiştirilebilir lastikli olarak yeniledim onun videosu da aşağıdadır. Eski ışığın videosu da konunun en başındaki video da mevcut. Bence ışığın gücüde bir hayli arttırılmış gibi geldi bana.

(konuya 2 yıl sonra ilk mesaj) 3 ledli uygun fiyatlı kafa lambaları var. Verdiği ışık gündüz bile fark edilmeye yeter :)

@ÇaNakkaLeRuHu
benimkide koptu nereden yenilediniz ?

• Beğen
Tepkiler: gezerfen
Gece sürüşleri için

arkada

- yanıp sönen arka ışık (kaska monteli)
- stabil yanan arka ışık (sele borusunda)

önde

-yanıp sönen ön beyaz ışık
-stabil yanan far

• Beğen
Tepkiler: Ersin savaş
Geri