Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gececiler Kulübü

Scudo
@Ghost eheheh farklı açılardan da fotoğraf beklerim senden ve o kedicik gerçekten çok şirin ve epey obez olacak gibi :D ama geçenlerde bana söylediğin şey de mantıklıydı ve doğru. Kedi sevince stresimi alıyor resmen.

@Alperen Haner aslında hep beraber Ali'ye gitmemiz lâzım orada tatil de yaparız gidince ama Macbook lâzım ya :D

napıyonus la :D

• Beğen
Tepkiler: Ghost
@Alperen Haner napayım ya arkadaşlarla grup toplantısı yaptık eve yeni geldim :D

@chnkrmz aynı dert bende de vardı biz biraz derine indik batak ve 101 felsefesi ve kuramlarını inceledik çayla kahveyle :D

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
@Alperen Haner sizinki baya derin miş :D
bu arada 5 dk lık videoyu yarım saat oldu hala yutubeye yükleyemedim. ne nalet bi videoymuş :D 5 dk nasıl 900 mb oluyor onuda anlamış değilim :D

1080 ama 60 kare saniye

@chnkrmz o mevzular beni aşar reyis :D ben günlük fırçamı yiyeyim hanımdan sonra da yatayım :D hayde cümleten iyi geceler :D

Merhaba gececiler. Erken açtım konuyu biraz :p

Benim yol bisikletine spd pedal ve ayakkabı alayım diyorum ama spd mi alsam spd-sl mi karar veremedim. Güç aktarımında çok fark eder mi sizce?

@Samet Arslan sana da iyi geceler:)
Yol bisikletinden hiç anlamam :snzdglsn:

@Alperen Haner bisiklet çanakkale'den sallandın mı bizim ordasın :D

@Samet Arslan iyi geceler, yol bisikleti için SPD-SL daha iyi gider. Performansta bişey farketmezsin. Hemen Hemen aynı güç aktarımı var. Bütçe meselesi dersen SPD'de olabilir.

@Ghost @chnkrmz iyi geceler beyler.

Bugun zincir temizligi yaptik. Dag bisikletimle 10 gunde 350 km yapinca temizleyelim dedik. Zincir toz ve pislikten gozukmuyordu. Artik balcik olma yolunda ilerliyordu.

Xlc'nin zincir temizleme aparatini aldik, icine mazot koyduk ve zinciri cevirdik. Cevirdikce her vitese gecis yaptik, dolayisiyla ruble ve aynakolu da temizlemis oldu. Oncekini halini cekmemisim ama yeni halinin fotografini atayim. IMG_20150510_144242.jpg

@BF Okuru Problem aslında fiyat değil her türlü 200 TL civarı harcama yapacağım da kaller düşündürüyor beni yahu. Yol ayakkabılarının kalleri biraz dışarda kaldığı için yürümekte zorluk çıkarıyor diye biliyorum. Onun için SPD düşünüyorum daha çok. Bir yandan da "Ulan bisikletle çıktığımda gezmeye gitmiyorum ki turumu yapıp eve geliyorum. Al SPD-SL gitsin..." diyorum ama henüz ikisinden birine ikna edemedim kendimi :)

@Ghost

Ne işlemi yapılmıştı chip tamiri mi?

Ali bey'in dediği gibi yüksek ihtimalle ekran kartı olabilir ama bir önceki tamir eğer ekran kartı chip tamiri yapılmışsa onunla alakalı olabilir, seçenekler olarak eğer notebook ise:
1) Ekran kartı arızası (chip tamiri yapılması lazım)
2) LCD panel arızalı olabilir (LCD panel değişecek tamiri yok)
3) LCD panele giden lcd data filmi arızalı olabilir (data film değişecek)

Masaüstü bilgisayar ise eğer anakartınızda onboard ekran kartı çıkışı varsa, mevcut harici ekran kartını çıkartıp onboard ekran kartı ile sistemi açıp test edebilirsiniz, onboard ekran kartı yoksa test için bir ekran kartı bulup test etmeniz gerekiyor.

@Samet Arslan anladım. Yani sonuçta bisiklet ile gittiğin zaman yürümüyorsun :) eğer yürümek varsa aklında ozaman SPD daha kullanışlı diğerine göre. Karar verebilmen için, kafanda. Bisiklet ile çıktığında yürüyecek miyim, yoksa bisiklet ile geldim bisiklet ile devam edeceğimi halletmen gerek :) sonrsı kolay :D

Geri