Scudo Sports

Gececiler Kulübü

@Mr. BlacK Karar verdim üstüne anlaştım. kaporasınıda verdim. Race kadro istediğim için Belli markaları eledim. Kıbrıs'ta bulabildiğim race kadro satan markalar arasında merida trek ve reilegh var.. bunların arasından bütçeme en uygun olan merida scultura 300 ü seçtim 3400 gibi bir fiyatı var yaklaşık türkiye fiyatında. tiagra sisteme sahip En büyük eksiği jant seti onuda değişriiz ilerde.. :) Bu arada KKTC'de yaşıyorum :)

Scudo
@Yavuz SOYLU Güzel bir karar vermişsiniz işinizi rahatlıkla görebileceğiniz bir bisiklet umarım memnun kalırsınız. Demek Kıbrıs'ta yaşıyorsunuz, gezip görmek istediğim yerlerden biri de Kıbrıs. Bugüne kadar gezme fırsatım olmadı umarım bir gün oralara gelirim :) Ben de bisiklet arayışı içerisindeyim sanırım cannondale alacağım bakalım acelem yok. Bu arada ismim Umut, sizin nedir ben de İstanbul dan katılıyorum yarışmaya :))

• Beğen
Tepkiler: Yavuz S.
@Mr. BlacK Umut bey ; İSmim gözüktüğü gibi Yavuz :) Boşuna da kıbrısa gelmeyin türkiye çok daha ucuz antalya tarafları çok daha iyi aynı buradan farkı yok boşunza para kaptırmayın buralara :) gerçek diyorum az kaldı kurtulacağım buradan.. Bu arada eşim yerli kıbrıslı yani bütün ailesi burada ve o bile gitmek istiyor. o kadar bıktıkki buradan ve yaşam koşullarından... mesela kirada kalıyorum ortalama bi yerde kirası 410 siterlin hesap edin tl de kaç lira... sonra yok oranın askeri ücreti 2000 lira.. oldu

@Yavuz SOYLU bir ara kayboldunuz ben de nereye gittiniz diye merak ettimdi :D Demek Kıbrıs o kadar kötü diyorsunuz, gözüm korkmadı değil ama yine de bir gün geleceğim :) Antalya ya çok gittim fakat Kıbrıs'a gelme amacım sadece gezi için olacak öyle deniz vb. için değil. Ama dediğiniz gibi oraları para tuzağıdır giden arkadaşlarım anlatıyorlardı. Umarım siz de en kısa zamanda oradan kurtulup buralara yerleşirsiniz :)

@Mr. BlacK az kaldı kurtulucam :) ama bak bisiklete binmek konusunda aşırı modern.. özlersem geröekten bunu özleyeceğım...

s.aleyküm ahali bana 1 beğeni :D 2000 olması için

@Samet Arslan sakarya meydan muharebesine dedemler trabzondan gelip savaştan sonra sakaryaya yerleşiyolar :cool:

Abi yarım saattir 2 konuya yazdım bir kişi sallamadı

Bunlar çatlak mı ? Boyayı kaldırdım ama metal çıktı ortaya , nedir bu ? nasıl çatlak olduğunu anlarım ? Resimler maşadan20150608_235948.jpg20150608_235905.jpg

bana boya gibi geldi

@chnkrmz Savaşta göç veren hep Trabzon tarafı herhalde :) Bizim de var öyle bir muhabbet ama tam detaylarını bilmem.

@E.E Boya gibi geldi bana da...

• Beğen
Tepkiler: E.E
@chnkrmz banada öyle geliyor zaten ikisi karşılıklı taş çarpmıştır diye düşünüyorum

@E.E Orta kısımdaki şerit gibi gözüken şey boyadaki aşınma mı yoksa çamur mu?

@Samet Arslan Yok yok çamur :) Aldığım adam pis kullanmış biraz sildim şimdi

gençler nassınız bakam ne zamandır gözükmüyodum bi geleyim dedim :) bi soru getirdim size bide türkü :D

gençlik şimdi seti değiştireyim diyorum champy xenon var acep direk 105 set mi alsam yoksa 105 ultegra karışık mı yapsam 70$ fark ediyo

liste böyle karışığın;

ultegra 6700 fren
ultegra 6800 arka aktarıcı
ultegra 6800 11li ruble
ultegra 6800 hubset
105 5800 sti kollar
105 5800 ön aktarıcı
105 5800 aynakol
hg700 11li zincir

yabancı bazı forumlarda da veloce al demişler 105 yerine ne edeceğimi edemeyeceğimi bilmiyom el atın hadi @chnkrmz @BF Okuru @Anonim @gamzece @Samet Arslan @Yavuz S.

• Beğen
Tepkiler: Yavuz S.
vaaay kayıp üye gelmiş :D nerlerdesin la sen

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
@Alperen Haner selamlar Alperen, bende nerde bu diyorum senin için :D

halay :cool: miş :D

Shimanom şekil, önümden çekil demek istiyorsam Shimano ürünlerini tercih et :D
Bende bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz derim sana :D :D :D

Karışık senin işini görür.

@Anonim

Ha uşağum haaa...Ha uşağum haaa...Ha uşağum haaa...Ha uşağum haaa...Ha uşağum haaa...Ha uşağum haaa...Ha uşağum haaa...Ha uşağum haaa...Ha uşağum haaa...

:D
İyi geceler millet. Yol ekipmani hakkında naçizane görüşüm şu ki xt kullanıp tiagra ya geçince aralarında Ağırlıklar haricinde fark yok tak tak :)

Birde hulololoğğğ
:)

Geri