Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ghost fotoğraflarınız buraya

Arkadaşlar benim aletin aynakol bölgesinden çıt çıt ses gelmeye başladı geçen gün, henüz kurulum sonrası ilk ay bakımına bile gelmedik, ama ben yine de bisikletçime uğradım test sürüşü yaptı, pedaldan dedi önemli bir sorun yok, sen kullan biraz daha hallederiz dedi, bu markayla problemimiz olmaz, istersen kadroyu kır yine hallederiz dedi :) Gerçekten de pedallara yük verince geliyor ses, ama pedala da yük vermeden bisiklet kullanılmıyor sonuçta. Forumda biraz baktım vida gevşekliğinden bahsediliyor, sıkılınca geçiyormuş. Zaten ilk ay bakımı da bu gibi sorunlar için var sanıyorum. İlk bakıma kadar bekleyeyim diyorum ama ses de uyuz etmiyor değil :) Siz ne dersiniz çok takılmalı mıyım bu sese? Ben açıkçası göbekte falan ileride büyüyebilecek bir sıkıntı olur mu diye aceleci davrandım, bu tip bir şeyler yaşayan varsa sizlerin de tecrübelerinden faydalanmak isterim.
 
Scudo
@Emre Tokar
hocam bugün baktım bu modele. Denizlideyim. Nakit alımda 2900 tl bırakırım dedi. Yalnız tacana 7 çok güzel ama o paraya daha iyisi alınır mı diye kafa patlatıyorum sabahtan beri. Az değil 2900.
 
  • Beğen
Tepkiler: Emre Tokar
@Tayfun Karaman

kesinlikle fiyat çok yüksek! adam uçmuş, kur mur neyse de o kadar az indirim olur mu yahu :acpsnr:
 
@i. gürle fotoğrafları çektiğiniz yer muazzammış keşke orada olabilsem bende o havayı teneffüs edebilsem :) Maşallah bisikletiniz de bir ayrı güzel. Sanırım Ghost SE 1100 MD ?
 
@Osman Tuğrul Yorumunuz için teşekkür ederim, Evet Bisikletim SE 1100 MD Mekanik Disk fren olmasına rağmen bu günkü iniş performansı 60 km de mükemmeldi ilk defa bu kadar zorladım, fren performansları gerçekten iyi ayraca antalya ya yolunuz düşerse sizlede buralarda pedalamak isterim.
 
Marhaba arkadaşlar almış olduğum Ghost panamao x3 bisikletimin sanırım kadrosu bana büyük geliyor.Boyum 1.70 bacak iç boyu ise 69 cm.Ben S kadro bisiklet aldım.bisikletin kadro boyunu ölçüyorum 49 cm. Bisiklete binince ayakta durduğumdumda bırak 1 cm boşluğu ayak parmak uçlarımda bile yere değemiyorum.Sizcede bir düşük kadro almam gerekmiyor mu?Daha bisikletle ancak 2 km bile ancak kullanmışımdır.aldığım yere sordum bunun daha küçük kadrosu yok dedi.Türkiyeye XS kadrosu gelmiyor dedi.Sizce ne yapmam gerek?.Açıkcası bu duruma canım sıkıldı.Bana ne tavsiyede bulunursunuz?.Fikirlerinize açığım arkadaşlar.
 
@Y. Birol
Ayakta durmayı sele üstündemi yoksa karo üstündeyken mi yapıyorsunuz?
 
@Y. Birol ghostun sitesine bakınca S kadro için ayakta durma mesafesi 735mm XS kadro için ise 700mm görünüyor. Bu durumda 69 cm'lik bacak içi ölçülerinizle size XS bile büyük gelecektir. İmkanınız varsa bisikletçiyle konuşup bisikleti başka bir modelle değiştirin bence.
 
  • Beğen
Tepkiler: Y. Birol
@Osman Yener
teşekkür ederim arkadaşım.Satıcı ile görüşeceğim.Peki bana uygun hangi bisikleti tavsiye edersiniz?

@Osman Yener
sArkadaşım sitesinde tam olarak nerede yazıyor ben göremedim.
 
@Y. Birol

(link) adresinden modelinize ait detaylara ulaşabilirsiniz.
 
http://images.tapatalk-cdn.com/15/05/26/6f3761316b8dc5baad0c9d1ca1384fbc.jpghttp://images.tapatalk-cdn.com/15/05/26/e47ad3a950e7c989eef72b8bd03df1c9.jpghttp://images.tapatalk-cdn.com/15/05/26/1726fa6f56ccd73579d0c1c54209c7bd.jpghttp://images.tapatalk-cdn.com/15/05/26/7aecae4fc5aba555c9c3ab439a36299c.jpg
 
Geri