Scudo Sports

Ghost Kato 5'imi sonunda aldım :) Resimli

@BerkEvren
Hocam çok sağolun :)

@Serkan Mıstınoğlu @Anonim Hocam konuda bir ekleme yapacağım ama düzenle butonu çıkmıyor. Sebebi nedir? Halledebilir miyiz?

Scudo
@NomadCRY Özelden, yapmak istediğiniz değişikliği söyleyin yardımcı olalım :)

@Serkan Mıstınoğlu
Birkaç foto daha ve izlenim ekleyecektim de biraz meşakkatli olacak gibi hocam vazgeçtim :D Meraktan soruyorum da açtığımız konuyu neden kendimiz düzenleyemiyoruz? :islik:

@Speedster911
Çok teşekkürler hocam :)

@NomadCRY .
Emin kardesim bisikletin hayirli ugurlu olsun, allah kazasiz belasiz kullanmak nasip etsin.

Arkadaslar neden bukadar ters cikiyorsunuz anlamiyorum. Arkadas bisikletinden memnun ve elinden geldigince yanlisi ile dogrusu ile tercübesini paylasmaya calismis, bunda ne var. Ya bisiklet ha xt olmus ha deore olmus, ha Epicon R7 den iyi olmus ha R7 Epicondan iyi olmus, iyi olsa ne olur olmasa ne olur. Neymis B-Twini kötülemis, dogru okursaniz B-Twini kötülememis sadece onun hosuna gitmedigini söylemis ve herkesinde hosuna gidecek diye bir durum yok.
Yok B-Twin baska ülkelerde cok tutulan kaliteli markaymis, sahsen almanyada B-Twini market bisikleti olarak görüyorlar buda dogrudur. Sizler hangi forumlarda okudunuz iyi yönlerini merak ettim dogrusu.
Sanki herkes Ghost alirmis gibi elestirmeler var bazi yorumlarda, acaba sizler ne kullaniyorsunuz yazsaniza buraya.

Emin kardesim yine söylüyorum, bisikletin hayirli olsun. Sen kesinlikle dogru secim yapmisin. Allah olmayanlara da insallah nasip eder.

@Murat Cömez
@Murat Cömez
Hocam güzel mesajınız için çok teşekkür ederim. Beni ve demek istediklerimi anladığınız için de ayrı bir teşekkür ederim. Ben sizin de dediğiniz gibi bilgim dahilinde bir şeyler ifade etmeye çalıştım ve kendi soyut fikirlerimden, aynı zamanda da güvenilir yabancı sitelerde yazan somut şeylerden bahsettim :) İnsanların bu denli savunma moduna geçmesi anlaşılır değil.

Tekrardan çok sağolun hocam Allah size de kazasız belasız sürüşler nasip etsin :)

@maboc
Teşekkür ederim hocam :)

@maboc İnşallah hocam bin kere amin diyorum :D Maşallah diyelim :D

@maboc
Hem de nasıl iyi olur hocam :D Allah razı olsun :D

@007ariftunc
Çok sağolasın dostum. Birkaç kişi daha suluğa değindi de nesi varmış suluğumun yahu ben çok seviyorum kendisini :D Yakın bir zamanda bisikletin renklerine uyumlu bir suluğa geçmeyi düşünüyorum zaten. Aslında kendisi suluk bile değil bildiğimiz tupper :) Baktım suluk aparatına tam girdi öyle kullanmaya devam ettim :)

Yazılanlarda ilgimi çeken bir nokta oldu. Aldığınız gün kaza yapmanız. Çünkü aynısını bende yaşadım. Aldığım gün düştüm. Aynı sizin gibi kaygan bir zeminde. Ondan sonra 2 sene boyunca sadece bir kez düştüm. Oda yine kaygan zemin idi. Sanırım aldığın gün göze geldiği için nazar çıkıyor büyük ihtimal. ALLAH(C.C.) bundan sonrası için kaza bela vermesin İnşaallah. Güzel günlerde kullanın.

• Beğen
Tepkiler: NomadCRY
@ÇaNakkaLeRuHu
Hocam babam da zamanında çok heves edip para biriktirip bir Audi A4 almıştı ta 2005 Ekim'de. Aracı Sirkeci Audi bayisinden aldı eve dönerken arabayı bir yere park edecekken sağ ön jantı kaldırıma sürttü. Normalde 32 yıllık sürücü kendisi. Çok da iyi kullanır. Ama daha eve bile dönmeden öyle bir şey yaşamıştı. Cidden nazarın büyük etkisi var bence böyle olaylarda. Bisikleti aldığımda sürerken bizim ülkemizin insanı malum, herkes bisiklete bakıyor, sorular soruyor, kaça aldın motor mu la bu cümleler kuruyorken zaten insan bi tedirgin oluyor. Ki eve gelmeme 2 dakikadan az bir zaman kalmıştı :( Durduğum yerde kaygan bir zeminde pedala basar basmaz bisiklet kaydı ve düştüm cidden çok garip bir kazaydı. İşin kötü yanı da bu olaydan sonra ıslak zeminde bisiklet kullanmaya korkar oldum, öyle bir his oluştu içimde, zamanla atlatırım umarım. Umarım bir daha olmaz hocam kimsenin başına da bu tarz şeyler gelmez inşallah. Güzel dilekleriniz için teşekkürler hayırlı günler :)

• Beğen
Tepkiler: ÇaNakkaLeRuHu
@NomadCRY Dostum uzun zamandır giremiyordum foruma yeni gördüm Kato 5'ini ve güzel hikayesini. Canavar almışşın ki biz en son kron xc250'ler den girmiştik konuya. Umarım bir yerlerde sürerken karşılaşma sansını ediniriz. Hayırlı olsun, güle güle kullan.

• Beğen
@Vetsamet
Seni de konuda görmek ne güzel hocam :) Size de çok teşekkür ederim bana bu yolda fikir verdiğiniz için :) İstanbul'daymışız zaten ikimiz de, havalar ısınınca her türlü süreriz. Çok sağolun tekrardan :)

• Beğen
Tepkiler: Vetsamet
Hayırlı olsun. Renk çok güzel duruyor Kazasız belasız sürüşler.

• Beğen
@grean
Çok sağolasın hocam :)

@ahmet emin aydın
Çok teşekkür ederim sağolun :)

• Beğen
Tepkiler: Kızılçam
Geri