Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ghost Kato 5'imi sonunda aldım :) Resimli

ghost kato 5 ile salcano igman arsında kaldım görüşlerinizi alabilirmiyim

ghost kato 5 mi salcano ıgman mı ıkısının arsında kaldım görüşlerinizi söylermisiniz

ghost kato 5 2016 model 2600 tl 2017 model 3300 tl sizce hangısınde karar kılmalıyım

Scudo
@nofear0163
@nofear0163

Bu sorunun sorulması bile mantıksız. Salcano ile Ghost karşılaştırılamaz bile. Hyundai ile BMW karşılaştırmak gibi bir şey oldu. En başta marka ve kalite farkı var. Salcano forumdaki çoğu üyenin de tavsiye etmeyeceği orta düzey bir marka.

Kato 5 2017 modelde değişen şey maşa Rock Shox. 700 TL farka değer mi evet değer ama sizin maddi durumunuza kalmış gerisi.

• Beğen
Tepkiler: nofear0163
Öncelikle hayırlı olsun. Ghost bisiklet konusunda gerçekten harika işler çıkardı. bende de kato 1 var. Ghost'a binince önceki bindiklerim at arabası gibi geldi :) fiyat olarak gercekten çok iyiye almışsınız. kazasız belasız binişler olsun

sizce ghost kato 2016 model kato 5 mi almalıyım yoksa 2017 model kato 5 mi almalıyım arada 700 tl fark var . sonucta yarışlara katılmayacagız. şanlıurfa harran da öğretmenim hafta sonları gemek amacıyla kullanacağım öneriniz ne olur

Bana kalırsa arada o kadar fiyat farkı varsa ben olsam 2016 alırdım. Euro fiyatları yükseldiği için fiyatlar birden fırladı. en azından burda öyle. gezmek amacıyla alacaksanız 2017 almaya hiç gerek yok. Zaten Ghost kalitesi kullanacağınız için fazlasıyla keyif alacaksınız. Daha tecrübeli ve bilgi sahibi olan arkadaşlar daha ayrıntılı bilgi verebilirler. Ama dediğim gibi gezme amaçlıysa aynı kaliteye fazla para vermek gereksiz bence. Benim bütçem kısıtlıydı ben kato 5 e çıkamadım.kato 1 aldım ve önceki bisikletlerimden kat kat daha iyi.

• Beğen
gezmek için kullanacağım tesekkur ederımvgörüşleriniz için

@kicker0713
Sağolun size de hayırlı olsun, kazasız sürüşler inşallah :)

@nofear0163
Yukarıda zaten sorunuzu cevapladım. 2017 modeldeki tek fark maşanın Rock Shox olması. Ama bu fiyat farkını vermeye değip değmemesi size kalmış. Benim param 700 TL'yi vermeye karşılasa veririm, ancak gerekli bir şey olmaz. Sizin kullanım amacınıza göre zaten 2017 modeli almanız gerekmiyor. 2016 model gayet yeterli. O fiyat farkını vermeye gerek yok.

• Beğen
2016 model ile 2017 koto 5 arasıda kaldım adeta

@nofear0163
Yahu hocam Allah aşkına daha nasıl bir cevap bekliyorsunuz, siz kendinizi bence 2017 model almaya şartlamışsınız biri gazlasa alacaksınız. Burada sorarak kendinizi kandırıyorsunuz. Gerekli cevaplar zaten verildi, aradaki tek fark maşa, ama onun için 700 TL vermeye gerek yok. Param olsa ben veririm ama zorlamanın alemi yok, değmez de zaten. Siz öyle gezmek için kullanacaksınız zaten, ağır arazi koşullarında downhill yapmayacaksınız. Ne gerek var 2017 model almanın. Daha neyin arasında kalıyorsunuz ki bunun?

• Beğen
teşekkür ederim 2016 alacağım bu yorumdan sonra tereddüt kalmadı

• Beğen
Tepkiler: NomadCRY
@nofear0163
Aldığınızda haber verirsiniz bu konudan, şimdiden hayırlı olsun diyelim o zaman.

• Beğen
inşallah haftaya okullar açıldığında görev yaptığımız yere isteyecegiz

@nofear0163
Kolay gelsin hocam.

• Beğen
hocam boyum 180 cm 2017 model kato 5 te medium kadro varmış alsam sorun yaşarmıyım

@nofear0163
1.80'e kadar medium boy kullanılabiliyor. Sıkıntı olmaz.

2017 kato 5 aldım Hocam

Dosyalar

• IMG_20170215_181627_524.jpg
    IMG_20170215_181627_524.jpg
    76,2 KB · Okunma: 36
Geri