Aesert
Daimi Üye
- Tepki
- 1.106
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Yanlış anlamayın ama kargaya yavrusu şahan gözükürmus, yada kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş diyelim.306597 dosyayı görüntüle
Ne eksiği var C68'den🥰
Abovv sende Giant varken resim eksik olmazdı reis. Orbea'ya geçtin Giant'a yan bile bakmıyorsunYanlış anlamayın ama kargaya yavrusu şahan gözükürmus, yada kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş diyelim.
Kendisi ile bizzat yüz yüze görüşüp sohbet muhabbet etme şansım oldu. Bisiklet camiasında en çok saygı duyduğum insanlardan biridir, her ne kadar 65 yaşında olsa bile ruhu genç kalmış. Tek üzüldüğüm yanı kulakları çok az duyuyor, arabaları duyamıyorum artık kolay kolay dedi bana. İnternet üzerinden belki fotoğraflardan dolayı agresif bir insan izlenimi verebilir lakin gerçek hayatta tamamen hayat dolu ruhu gencecik çok sevecen bir insan. Sen çok yaşa dedem.306598 dosyayı görüntüle306598 dosyayı görüntüle
kurtcebe, 27 temmuzda 66 yaşına basıyor, açıkça bir hayranı olarak, hala dinç ve gençlere taş çıkartan bir sitili var ,,60.000 km de yamulan gıant tcr ile,çünkü kurtcebe diğer lakabı kudu makinenin hakkını verir,,,
306601 dosyayı görüntüle306601 dosyayı görüntüle
son 2022 ızmır gran fondoda,,kurtcebe mastır 65 de ikinci oldu,,,ve çelik atala ile 451 bisikletliyi arkasında bıraktı, helal olsun dedeye,,
Kendisi ile bizzat yüz yüze görüşüp sohbet muhabbet etme şansım oldu. Bisiklet camiasında en çok saygı duyduğum insanlardan biridir, her ne kadar 65 yaşında olsa bile ruhu genç kalmış. Tek üzüldüğüm yanı kulakları çok az duyuyor, arabaları duyamıyorum artık kolay kolay dedi bana. İnternet üzerinden belki fotoğraflardan dolayı agresif bir insan izlenimi verebilir lakin gerçek hayatta tamamen hayat dolu ruhu gencecik çok sevecen bir insan. Sen çok yaşa dedem.
Çok sevindim, bende herelde kulak zarında sorun var zannettim.306614 dosyayı görüntüle306615 dosyayı görüntüle
kurtcebe in duvarından alıntı yaptım kulakları tıkanmış, 2 yılda bir yikatiyor ,yaş ile ilintili ,,
Herkes selamlar,
Arkadaşıma tcr bakıyoruz. Kendisinin boyu 183 ve bacak boyu 86 cm. Boy tablosuna göre m/l kadro oluyor. Detaylı ölçülere baktığımızda seat tube uzunluğu 50 ve tt uzunluğu 56,5 . Başka markaların kadro boyu ve st uzunluğu çok yakın değerlerde iken giantta st uzunluğu kısa kalıyor. Bisiklet kadrosu için tt uzunluğu mu yoksa st uzunluğu mu referans alınıyor ? Umarım anlatabilmişimdir
Tesekkurler hocam , linki kendisine gonderdim. Diger markalarla daha benzer sonuclar cikiyor . Tcr’da st uzunlugu kisa olmasi biraz kafa karistirdiGeometri için şu ölçüler ile uyumu nasıl? TCR'da ST kısadır. Arkadaşınıza L da olacaktır, mağazadan almayacak da olsanız mağazada deneme şansı varsa güzel olur.
(link)
310883 dosyayı görüntüle
Herkes selamlar,
Arkadaşıma tcr bakıyoruz. Kendisinin boyu 183 ve bacak boyu 86 cm. Boy tablosuna göre m/l kadro oluyor. Detaylı ölçülere baktığımızda seat tube uzunluğu 50 ve tt uzunluğu 56,5 . Başka markaların kadro boyu ve st uzunluğu çok yakın değerlerde iken giantta st uzunluğu kısa kalıyor. Bisiklet kadrosu için tt uzunluğu mu yoksa st uzunluğu mu referans alınıyor ? Umarım anlatabilmişimdir
İrfan hocam sizin boyunuz kaç cm?Eskiden bisikletlerde Top Tube yere paralel olurdu
Ama çoğu bisiklette TT seleye doğru aşağı indikçe doğal olarak ST kısalıyor, o yüzden Stack kıymetli bir değer. Benim bisikletim de TCR (Medium), sele borusu (Seat Stay) çok uzunmuş gibi görünse de aslında ST kısa
310893 dosyayı görüntüle