Bu arada sormak isterim, bu fotoğrafı çektiğim gün sürüşe yeni başlamış 6-7 km/h hızla giderken dengemi sebepsiz yere kaybedip asfaltta sağıma doğru düştüm. Gidon sargısı biraz sıyrıldı ama yenisini almayı gerektirecek kadar sorun yok. Kadroya, orta aktarıcıya ve arka aktarıcıya baktım herhangi bir çizilme, vurulma, ezilme göremedim. Vitesleri birer birer denedim arka tarafta ya 7 yada 8. vitese geçmiyor, kalanına sorunsuz geçiyor. Düşünce sarsılmanın etkisiyle hafif kaymıştır ayarı diye düşündüm çok da bilgili değilim. Onun haricinde bir sorun yok, her zaman bakım, tamir için gittiğim bisikletçiye telefonda sordum sorun olmuş mudur hasar falan diye. Yamulmuştur onu ayarlarız dedi. Biliyorum görmeden çok yorum yapamazsınız ama hafif eğrilme dışında herhangi bir değişmesi gereken hasarlı parça bir şey olmuş olabilir mi? Sadece 1 vitese geçmemesi dışında bir sorun yoktu. Yer ile temas ettiğini sanmıyorum çizik falan hiç bir şey yok. Zaten gidon sürtmüş galiba sadece yere çok yavaş olduğum için selede de bir şey yok. Arka aktarıcı Shimano 105 5700 orta aktarıcı Tiagra 4600 vites 2*10.
Bu arada sizlerin fotoğraf kalitesi düşmemiş ama benimkinin düşmüş. Nasıl sizinki gibi kalitesi düşmeden atarım?