Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Giant Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Rica ederim. Profilinizde belirttiğiniz gibi 15 yaşındaysanız, ve elinize böyle bir alet geçtiyse, her şeyi bırakıp Time Trial veya Triathlon yarışçısı da olabilirsiniz tabii :)
Evet 15 yaşındayım ama fit değilim ve fiziksel yönden bir kariyerden yürümeyi düşünmedim hiç. Biz akademikten devam:)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: bekirs07
Merhabalar, bana yarım parmak güzel, işimi görecek bir eldiven önerir misiniz? Bütçe max 350 TL.

• Beğen
Hocam sağolun biraz acelem vardı, 275 liraya Giant Podium aldım.
Yanlış anlamazsanız neden podium aldınız? Streak gel almadınız mesela?

Yok üstadım estağfurullah, kıyaslama yaparak mı aldınız ona binaen sordum, güle güle kullanınız , uzun yollarda yoldaşınız olsun.

• Muhteşem
Tepkiler: lee
Tamamdır, sağolun yardımlar için.
Bence TT bisikletler yeni baslayan birisi icin en zor sayilabilecek kadro açilarina sahiptir. Eger sırt bel ve omuz kaslariniz saglam değilse cekeceginiz agrilarin vay haline. Bir diger konu yandan olan ruzgarlarda daha fazla etkilenirsiniz. Duz ve uzun maratonlar kosmak icin yapildigindan amacina uygun olarak saga sola donusler cok kisitlidir. Yol bisikletleri kadar kivrak degildir. Zaten amaci da budur. Nacizane tavsiyem boyunuza uygun kadroda bir endurance bisiklet ile baslamaniz. Hızlari tatminkardir. Tt kadar olmasada. Ama kadro acisi daha az yatar pozisyonda oldugu icin daha konforludur. Daha az agri cekersiniz. Giant defy, Ktm revelator gibi.

• Beğen
Bence TT bisikletler yeni baslayan birisi icin en zor sayilabilecek kadro açilarina sahiptir. Eger sırt bel ve omuz kaslariniz saglam değilse cekeceginiz agrilarin vay haline. Bir diger konu yandan olan ruzgarlarda daha fazla etkilenirsiniz. Duz ve uzun maratonlar kosmak icin yapildigindan amacina uygun olarak saga sola donusler cok kisitlidir. Yol bisikletleri kadar kivrak degildir. Zaten amaci da budur. Nacizane tavsiyem boyunuza uygun kadroda bir endurance bisiklet ile baslamaniz. Hızlari tatminkardir. Tt kadar olmasada. Ama kadro acisi daha az yatar pozisyonda oldugu icin daha konforludur. Daha az agri cekersiniz. Giant defy, Ktm revelator gibi.
Hocam bu ilk bisikletim değil ki, 2019'da Giant Avail Composite yol bisikleti kullanıyordum buna Ocağın sonu gibi geçtim bu sene. Şu ana kadar bacak ağrısı hariç hiç ağrım olmadı o da alışkan olmamaktan aylardır sürmüyordum.

Hocam bu ilk bisikletim değil ki, 2019'da Giant Avail Composite yol bisikleti kullanıyordum buna Ocağın sonu gibi geçtim bu sene. Şu ana kadar bacak ağrısı hariç hiç ağrım olmadı o da alışkan olmamaktan aylardır sürmüyordum.
Kusura bakmayin. Ben seklini begenip haydi bende bisiklete bineyim bunla baslayim dediniz sandim. Gule gule kullanin o zaman.

• Beğen
Tepkiler: bekirs07 ve lee
Geri