Yeniden merhaba,
#51. mesajda bahsettiğim GİANT Propel Advanced Pro 0 bisikleti dün yani 25.11.2017 tarihi itibari ile satın almış bulunuyorum.
Birçok marka/model/kadro tipi/mekanik aksam vs. inceledikten sonra hem fiyat, hem kadro ve hem de üzerindeki komponentler nedeniyle böyle bir tercih yaptım. Bisiklet üzerinde henüz eksiklerim var (yol bilgisayarı, spd pedallar, vs) ve kısa zamanda onları da tamamlayacağım.
Genelde aero bisikletleri ve özelde ise bu bisikleti seçme sürecinde, daha önce kayak tercihimde önüme koyulan çekincelere (hızlı kayak, pro kesim, önce daha alt düzey bir kayak seç, bunları kontrol edemezsin, vb.) benzer itirazları dikkate almadığıma çok memnunum. Bugün bisikletle yaklaşık 50-55 km'lik süratli bir yol yaptım ve gerçekten keyif aldım.
Belki bu kadro ile ilgili bir inceleme yazısı da hazırlarım ama ilk söyleyeceğim şey, BU BİSİKLET ÇOK HIZLI
Bunu sadece uzun zamandır MTB kullanan biri olarak değil, yolda karşılaştığım ve bir süre birlikte sürdüğüm kişilerin beden dillerini yorumlayan mütevazi bir yol bisikletçisi olarak rahatlıkla söyleyebilirim. Hatta bazen yolda 50-34 yerine 53-39 ayna kol eksikliğini bile hissettim (hafif aşağı eğimli çevre yolunda pedal boşa dönmeye başlayınca: henüz yol bilgisayarı olmadığından hızımı tahmin edemiyorum). Tabii tırmanışa geçtiğimde hemen bu gereksiz hissi zihnimden sildim
İlgisini eksik etmeyen herkese teşekkürler...