Scudo Sports

Giant roam 3

@metegur Nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama Cumartesi 3 tane gördüm ben 2 si Avcılarda

• Beğen
Tepkiler: metegur
Scudo
samsunda oturuyorum dostum istanbulda ankarada bulmak daha kolay oluyordur tabi @Strelok

ülkedeki vergilerden sonra

Dosyalar

• tumblr_mits0wJx121s0zsnoo2_400.gif
    tumblr_mits0wJx121s0zsnoo2_400.gif
    274 KB · Okunma: 27
Cube'a gecmeden once kendisiyle Belgrad Ormanlari'nda yaklasik 400 km yaptim, tahminimden de iyi basetti orman ile. Hem asfalta hem bozuk yollara gelebilen bir bisiklet. Satmadim hala da tutuyorum kendisini zaten; orman yerine artik asfalta ciktigimda kullaniyorum kendisini. :) Tavsiye ederim.

• Beğen
sırf bisikletin görüntüsü için bile alınır bu bisiklet tasarımı çok güzel :harika:

GIANT Roam 3 1700 TL. peşin ile aldım malumat(2015 Kasım ayı)

• Beğen
@karaz
2015 modeli galiba sizin aldığınız şimdi fiyatı 1950 tl sitesinde öyle yazıyor

@metegur
Ben bisikleti aldığımda'da sitesindeki fiat 1970 Tl. idi.
Ç.KALE GIANT Yetkili bayii ve teknik servisten pazarlık sonu aldığım fiat idi 1700 Tl.(şimdi sitede olanda aynı model)

• Beğen
@karaz bana 1850 tl fiyat çıkardı şu anda elinde yok giant escape air için 1800 tl fiyat çıkardı artık ikisinden birini alıcam

Karar senin tabiiki.
Hayırlı olsun şimdiden.

• Beğen
Giant escape air denedim maalesef m beden bana uymadı uzun boylu olduğum için bu modelden vazgeçtim bu bisikleti Japonya için ürettiklerinden Japonlar genelde kısa boylu oluyor benim de bacak boyum uzun (üzülerek geride bırakıyorum) giant roam 3 Modelinde karar kıldım artık hayırlısı kısa Zamanda hayırlısıyla kavuşurum inşallah

• Beğen
Tepkiler: karaz
güzel günlerde kullanın

• Beğen
Hayirli olsun, deneyimlerinizi bekliyoruz.

• Beğen
@Mert E. Saolun hocam inşallah en kısa Zamanda

@Strelok avcılarda nerede baktınız acaba giant modellerine?Ben de bir gözatmak istiyorum

Artık geri sayım başladı kavuşmaya az kaldı...:ssrtcbya:

@homeless Andoutdoor mağazası var Metrobüs avcılar kampüs durağının tam karşısında 4 katlı bir bina

Geri