Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Giant TCR Advanced 2 (2019) Amatör Hikayesi ve İncelemesi

Scudo
Çetin hocam merhabalar.

Giant tcr advanced 1 disc Kom 2020 model bir bisiklet var. Kadro M beden.

Top tube 55 cm. yazıyor.

Bendeki carraro nun kadro boyu 52

Top tube 54 cm. (Sele de 1-2 cm. geride)

Giant M bedeni 1.71 cm den itibaren öneriyor. Benim boyum da 1.71 cm :)

Sence rahat eder miyim bu bisikletle?

Çevremde giant kullanan yok. Senin fikrine ihtiyacım var.

Çetin hocam merhabalar.

Top tube 55 cm. yazıyor.

Merhaba bence S beden de daha rahat edersiniz.

Çetin hocam merhabalar.

Top tube 55 cm. yazıyor.

Merhaba 1.74 boyumla S kadro kullanıyorum. İç bacak boyum 75cm. Çok rahatım. Size de S öneririm.

Teşekkür ederim arkadaşlar. S beden bulma şansım olsa hiç düşünmeden S beden alırdım. M beden nasıl olur bilmiyorum. Deneme şansım olursa deneyerek almak istiyorum.

Teşekkür ederim arkadaşlar. S beden bulma şansım olsa hiç düşünmeden S beden alırdım. M beden nasıl olur bilmiyorum. Deneme şansım olursa deneyerek almak istiyorum.
S beden bulamazsanız gidon boğazını kısaltın derim gidon boğazı 100-mm olarak geliyor diye biliyorum 80'lik yada 60 lık gidon boğazı ile kurtarırsınız deneyin sonra kararınızı verirsiniz.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: "Oğuzz"
267231 dosyayı görüntüle
Konunun boynu bükük kalmış. Almanya yolları açılsa da Cervelo S3 amatör incelemesi açsak. :) :) :)
İyi günler Çetin Bey, kullanmış olduğunuz Doyenne Aero bar ile ilgili olarak yardımınızı rica edecektim. Bu gidondan memnun musunuz? Alırken özellikle dikkat ettiğiniz bir ayrıntı oldu mu? Kablolarda sıkıntı yaşadınız mı acaba? Bununla birlikte (link) bu gidon boğazınıda almak istiyorum. Uyum sorunu sizce olur mu? Cevap İçin zaman ayırırsanız sevinirim.

İyi günler Çetin Bey, kullanmış olduğunuz Doyenne Aero bar ile ilgili olarak yardımınızı rica edecektim. Bu gidondan memnun musunuz? Alırken özellikle dikkat ettiğiniz bir ayrıntı oldu mu? Kablolarda sıkıntı yaşadınız mı acaba? Bununla birlikte (link) bu gidon boğazınıda almak istiyorum. Uyum sorunu sizce olur mu? Cevap İçin zaman ayırırsanız sevinirim.
Merhaba Özgür bey beni baştan çıkartan görüntüsü oldu açıkçası. Kablolama çok içten değil altta büyük kanallar var sıkıntı olmadı. Çin malı karbon Gidon alacağıma sağlam olsun tipi aynı alü Gidon alayım dedim. Gidon boğazı olarakta bahsettiğiniz Gidon boğazından Türkiye de satan arkadaş vardı. Ben şaft borusunu kesmek istemediğim için bu tip Gidon Boğazı işine girmek istemedim. Prime ın da buna benzer Gidon boğazı var değerlendirin derim. Uyum sıkıntısı olacağını düşünmüyorum. Bende Gidon boğaz vidalarına takılan km saati tutucu vardı bahsettiğiniz boğaz vidaları alttan bilginiz olsun.

Gidonu takarken kablolar içten geçeceği için arka ve ön aktarıcıdan vites telleri sökülüp eğer tel başı bozulmuşsa yeni tel takma mecburiyeti doğuyor. TCR sahibiyseniz kablolar içten geçtiği için özel bir aparatla takılıyor. Ben kendim beceremedim, mecbur servise götürüp taktırdım.
IMG_9649.jpg

Merhaba Özgür bey beni baştan çıkartan görüntüsü oldu açıkçası. Kablolama çok içten değil altta büyük kanallar var sıkıntı olmadı. Çin malı karbon Gidon alacağıma sağlam olsun tipi aynı alü Gidon alayım dedim. Gidon boğazı olarakta bahsettiğiniz Gidon boğazından Türkiye de satan arkadaş vardı. Ben şaft borusunu kesmek istemediğim için bu tip Gidon Boğazı işine girmek istemedim. Prime ın da buna benzer Gidon boğazı var değerlendirin derim. Uyum sıkıntısı olacağını düşünmüyorum. Bende Gidon boğaz vidalarına takılan km saati tutucu vardı bahsettiğiniz boğaz vidaları alttan bilginiz olsun.
Gidonu takarken kablolar içten geçeceği için arka ve ön aktarıcıdan vites telleri sökülüp eğer tel başı bozulmuşsa yeni tel takma mecburiyeti doğuyor. TCR sahibiyseniz kablolar içten geçtiği için özel bir aparatla takılıyor. Ben kendim beceremedim, mecbur servise götürüp taktırdım.
271810 dosyayı görüntüle

Cevaplarınız İçin çok teşekkür ederim. Uyarılarınızı dikkate alacağım.

Takım
Vuelta a España kazananı Büyük Britanya'dan Simon Yates ve Avustralya'dan Tour de France yeşil mayo kazananı Michael Matthews dahil olmak üzere çeşitli sprinterler, dağcılar, zamana karşı yarışanlar ve genel klasman yarışmacılarından oluşan bir kadroya sahipmiş

giant.jpggiant2.jpg
Renkler güzel :)

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
Bu başlığı bilen arkadaşlar herşeyin bir foto ile başladığını da bilirler. Uğur olsun diye buraya bir foto daha bırakayım bakalım ölmeden bineriz umarım.
.cad706e2-e0af-4454-ac12-2d1c891fc0d6.jpg

Kırmızı pedallar tesadüf olamaz..

Ve başlığı ilk açarken geldi çervelo (verdi italyan tonlamasıyla) diye açtım.

Son düzenleme:
Bu başlığı bilen arkadaşlar herşeyin bir foto ile başladığını da bilirler. Uğur olsun diye buraya bir foto daha bırakayım bakalım ölmeden bineriz umarım.
.289002 dosyayı görüntüle

kenetlenmişsin kalbime Cervelo!!
ilmek ilmek!!
işlenmiş gibisin!
hasretinle, yüreğime
nereye böyle,
bileyim söyle
suskunluğunun itirafıdır
vefasızlığına
yoksa bir hayat böyle
yoksa yar mıydı?
hadi git!! hiç durma Çetin hadi git !!!

ilmek ilmek!!
işlenmiş gibisin!
hasretinle, yüreğime
nereye böyle,
bileyim söyle
suskunluğunun itirafıdır
vefasızlığına
yoksa bir hayat böyle
yoksa yar mıydı?
hadi git!! hiç durma Çetin hadi git !!!
Bu Cervelo'yu birkaç sene önce hakkında yazılan makalelerde harcıyorlardı, "Gidonu hafif, iyi güç aktarmaz" diye türlü yalanlarla, uçak mısın planör müsün siha mısın diyecekleri yerde...

• Hahaha
Tepkiler: trainspotting35
ilmek ilmek!!
işlenmiş gibisin!
hasretinle, yüreğime
nereye böyle,
bileyim söyle
suskunluğunun itirafıdır
vefasızlığına
yoksa bir hayat böyle
yoksa yar mıydı?