Bende alacaktım işe gidip geldiğim bisiklet için ama vazgeçtim. Mevcut gidon 3T Superergo pro 130 gram daha hafif. Herkes bisikleti hafifletmek için para harcarken benim daha ağır yapmak için para vermem mantıksız geldi.Stoğa girmişti yapıştırdım siparişi.
ikinciyi düşünürseniz Chainreactionsta 100 sterline 10 sterlin indirim var.
Aynen katılıyorum diğer bisikletim de karbon olanı var. Keko gibi gidon bandını fazla saldırdım ben üzerine yatınca çok rahat oluyor. Gobek konusundada hem fikirim benimkisi de zorluyor 🤣@Bigpatron Ben ağırlık konusuna değil de tutuş pozisyonu olayına tav oldum açıkçası. Yokuş çıkarken yassı kısımlardan tutmak çok rahatlatıyor ellerimi. Göbek erirse ( ) gidonun üzerine yatmak çok rahat olacaktır.
Kenarlarda olan eğimlerde avuca olan baskıyı alıyor.
Merhaba tcr advanced 3 modeli düşünüyorum ama kadro boyu bulamıyorum. 1.86 cm boyum xl kadro bana büyük gelir mi?@trainspotting35
Bu aralar kafayı biraz gravel sınıfına takmış durumdayım. Bu nedenle alamayacak bile olsam bu sınıftaki bütün inceleme videolarını keyif çayı eşliğinde izliyorum.
Cycling Tips tarafından yapılan Field Test serisinde Giant Revolt 2 modeli de incelenmişti. Bu model de yukarıda bahsettiğiniz hibrit fren sistemi mevcut. Aslına bakılırsa oldukça yenilikçi bir yaklaşım ancak performans konusunda mekanik disk frenden iyi olsa da tam hidrolik frenli gruplardan gözle görülür biçimde geride kalıyor.
Benim kara kuzuyu yolcularsam sonraki durağım büyük ihtimalle hidrolik disk frenli bir gravel olacak. Hatta mümkünse 1x çekiş sistemi düşünüyorum. Kahrolsun ön aktarıcılar
Merhaba tcr advanced 3 modeli düşünüyorum ama kadro boyu bulamıyorum. 1.86 cm boyum xl kadro bana büyük gelir mi?
teşekkürler ederim, bana büyük gelir o zaman xl, kafamda deli sorular tiagra setli cf mi 105 setli al mü karar veremedim.Merhaba
1.87 Boyum Tcr advance 1 modelini kullanıyorum L kadro aldım hatta gidon boğazı 120 mm gelir Tcr de ben fitten sonra 100 lük gidon boğazı taktım.
teşekkürler ederim, bana büyük gelir o zaman xl, kafamda deli sorular tiagra setli cf mi 105 setli al mü karar veremedim.
TCR 2022 de ne gibi bir revizyon söz konusu Sadi Bey. Ben maşada bir değişiklik gördüm galiba.cf nedir anlamadım karbon demek istediyseniz karbon kadroya yatırım yapın derim. Kadroya para veriyoruz seti zaman içinde yenileme şansınız var tercih meselesi biraz. Alüminyum isteyen de çıkabiliyor. Dikkat 2022 model TCR de kadro revizyonu var bilgilerinize.
(link)Merhaba tcr advanced 3 modeli düşünüyorum ama kadro boyu bulamıyorum. 1.86 cm boyum xl kadro bana büyük gelir mi?
TCR 2022 de ne gibi bir revizyon söz konusu Sadi Bey. Ben maşada bir değişiklik gördüm galiba.
Üstad, ciğerime ucu kızdırılmış bir ok attınız. Şu gidonun biraz daha karşıdan, yandan vb fotoğraflarını atabilir misiniz, kabloları ne kadar daha topluyor görmek iyi olur.
Üstad, ciğerime ucu kızdırılmış bir ok attınız. Şu gidonun biraz daha karşıdan, yandan vb fotoğraflarını atabilir misiniz, kabloları ne kadar daha topluyor görmek iyi olur.