trainspotting35
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 23.356
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Orbea
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Buraları güncelleme zamanı gelmiş. Bisikleti aldığım süreden itibaren 1 seneyi beraber geçirdik. (Yaklaşık 5000 km yol yaptık kendisiyle) Bu sürede bazı değişikler yaptım. İlk etapta jant ve lastik değişimine gittim. Jantlarımı daha önceki bisikletimde de kullanmış olduğum (link) cole rollen elite yaptım. Lastikleri yine Wiggle ın (link) modeli ile değiştirdim. En sonunda iş gidona geldi ve gidonu da (link) ile değiştirerek bu değişiklik çılgınlığına son noktayı koydum. (Umarım) Kullandığım aksesuarlara gelince ışıklarım ve km saatim (sensörleri dahil) çin malı. Arka ışık olarak (link) bu harika ışığı kullanıyorum ben çok memnunum. Ön ışık olarakta (link) bu modeli kullanıyorum. Sarj olurken çalışma özelliği ve gündüz-gece algılama sensörü ile güzel bir ürün. (link) km saati olarak bunu kullanıyorum ve forumda da sayfalarca inceleme konusu mevcut. 1 senenin sonunda ben bisikletimden çok memnunum. Son halinin de resmini paylaşarak önümüzdeki senelere inşallah diyelim. Bu arada unutmuşum aynakolu 52-36 ya çevirdim arka rublenin 11-34 olması bana bu cesareti verdi. Şimdilik yokuşlar dahil olmak üzere bir sıkıntı yaşamadım.