Bisikletin ilk sahibinden henüz bir cevap alamadığımız için tekrardan Westwood Cycle ile fatura için görüştük Amerika’da ki arkadaşım sağolsun kendilerini aradı fakat aldığımız tepki beni bir kez daha şok etti. 2 hafta boyunca ben Westwood cycledan da düzgün bir cevap alamayınca geçen hafta Google Mapsta kendilerini rate’leyip review bırakmıştım, biraz sert bir yorumdu ama yalansız bir yorumdu bana cevap vermediklerini ayak sürüdüklerini falan yazmıştım. Şimdi arkadaşım arayıp faturayı rica ettiğin de aynen şunu demişler, arkadaşın bize kötü yorum bıraktı ve bu bizi etkiledi biz şimdi arkadaşına neden yardımcı olalım. Ayriyet size yardımcı olmamızı istiyorsanız yorumu silip 5 yıldız verip bizden özür dileyin demişler arkadaşıma. Arkadaşım çok sinirli bir şekilde beni aradı sırf senin şu bisiklet sevginden işin görülsün diye kendimi tuttum yoksa ağzının payını verecektim hadsiz herife dedi. Pazartesi günü tekrardan konuşulacak sakin kafayla ama pazartesi de ayak sürürlerse gerçekten tüm Amerika da yaşayan arkadaşlarımı organize edip güzel bir yorum ve puanlama yapacağız her yerden. Bunun gerçekten açıklaması olamaz hem benim maillerimi mesajlarımı cevap vermeyip ilk sahibinin talimatlarıyla hareket eden bu store bi de kendilerinden özür dilememizi istediler vallahi inanılmaz şeyler yaşıyorum, sinir çeperlerimiz zorlanıyor. Neyse son durum budur. Pazartesi de aynı durum devam ederse bu hadsiz store için yapacağım yorum ve puanlama etkinliğine katılırsanız sevinirim