Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gidon Boğazı

slm ben yol bisikleti kullanıyorum bisikletimde 2 adet yükseltme halkası var üstünte de gidon boğazı takılı ben gidon boğazını aşağıya almak istiyorum yani yükseltme halkalarını çıkarmak istiyom gidon boğazı en dipte olacağı için yataklara zarar verirmi

Scudo
Bu XLC yükselticinin montajı nasık oluyor bilen var mı, gidonun içindeki vida yükselticiyi taktıktan sonra aşağıya yetişmiyor. Daha uzun vida filan mı lazım qcavçba

@yakup3457 Tabii ama XLC nin içinden uzun vida çıkması gerekir, ben 2 tane kullandım hep çıkıyor o uzun vida olmazsa olmaz

@yakup3457
Takıldığın yerin fotoları atarsan,daha kolay çözüm bulunabilir.Bende yakın bir zamanda açılı gidon boğazına geçtim.:harika:

@yorgun bekçi bana göre evet... Çünkü gidon borusuna extra bir şey takmıyorsun. Ve yukardaki civata boyu uzamadığı için mukavemeti daha daha iyi olacaktır.

birde size sorayim o zaman sedona 300 almayi düşünüyorum. memnun musunuz nasildir biraz bilgi verebilir misiniz

Venus Z10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

(link)
Bu boğazı kullanıyorum, hem görünüşü çok güzel hemde insanda bir sağlamlık hissi uyandırıyor.

(link) bunu aldım ama nasıl takıcağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirm

@Erdi ÜNAL ben dirtjump kulaniyorum kısa gidon bogazi 35mm gibi 87mm rise lı gidonla daha rahat hareket yapiliyor ön çekmeyi kolaylastiriyor

Arkadaşlar salcano ng 570 v fren bisikletim var. Kirmızı bi tane wake marka gidon alacağım ama uyarmı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz

Bu açılı gidon boğazını yol bisiketinde kullanan var mı acaba? Küçük kadroları bir parça büyütmek için kullanılabilir mi bunlar.

192404

Arkadaşlar merhaba, konuyu horlattım :) wilier maracosta 52 kardo yol bisikletimin 10cm düz açılı gidon boğazına alıştım gibi ama biraz daha dik duruş ve daha az bilek-dirsek ağrısı için açılı ve biraz daha kısa gidon boğazı almak istiyorum. Şu anda (link) ve (link) arasında kaldım. Boyum 183, bacak içi boyum 83, kilom 77. Konu hakkında tavsiyelere açığım.
15588136928691196433785.jpg15588137751521492913593.jpg

31.8 mm lik gidon boğazına, 31.7 mm lik gidon takılırımı? Bende deda gidon almak istiyorum fakat 31.7 mm diyor, bu yüzden şüpeye düştüm.

arkadaşlar, boyuma göre büyük kadro kullanmayı seviyorum (boy 170, kadro 56), ama gidon maşanın olduğu yerde olsa daha az yorulucam gibi geliyor. şu anki durumda mecburen fazla eğiliyorum öne doğru. o sebeple soracağım şey şu, ortasında maşanın gireceği delik olan, boğaz gerektirmeyen tip bir gidon var mı piyasada?

@can_celik fazla eğilmiyorsunuz fazla uzanıyorsunuz. Boyuna göre büyük kadro kullandıkça sele boyu olması gerekenden aşağıda kaldığı için gidon olması gerekenden yüksekte kalır. Sizin eğilme ihtiyacınız uzanma ihiyacından kaynaklanır ki gidon boyunu kısaltmak direksiyon dengesine olumsuz etki eder. Selenin en ileri konumunda bile uygun pedal diz açısını yakalayamama durumunuz da var. Elde imkan yoksa olanla yetinilecek tabi ama imkanınız varsa uygun boyda kadro tercih etmenizi tavye ederim. Daha az eğilmek istiyorsanız kadro boyuyla değil ona göre üretilmiş geometriye sahip (endurance, fitness, touring vb) bisikletlerle çözmenizi tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@can_celik Hiç görmedim bahsettiğin gidondan ama genellikle downhill bisikletlerde kullanılan 30-35mm'lik boğazlardan alabilirsin.Yol bisikleti ile genelde yüksek hızlarda gidildiği için kontrolünüz biraz daha zorlaşacak, artı olarak trafik ve şehir içinde düşük hızlarda manevra kabiliyetiniz iyileşir.Daha dar alanda keskin dönüşler yapabilirsiniz ve en önemlisi konforunuz hissedilir derecede artacak.
Bir ara deneme amaçlı 80mm'lik boğazın yerine 60'lık takmıştım, sonra memnun kalmayıp tekrar 80'liğe döndüm.Bu tecrübeme dayanarak yazdım bunları.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri