Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gidon Boğazı

acik artirma yolu ile mi satis yapacaksin raşit dayi mtb icin olandan lazim bana 10 lira 25 kuruştan aciyorum oturumu daha az veren varmi. ahali.

Scudo
@enrique
Yok burdan isteyen olursa satarim. Sahibindene ve facebook sayfalairina ilan biraktim takasa da sicak bakiyorum daha kisa ve ayarsiz olanla :D

arkadaşlar kelebek gidon almayı düşünüyorum, gidon boğazım 25.4 mü 31.8 mm olduğunu nasıl anlarım. gidon markasını aratınca bilgiye ulaşamadım. kelebek gidonu netten sipariş vereceğim için sıkıntı çıksın istemiyorum.

Dosyalar

• IMG_20180301_075003-1024x1186.jpg
    IMG_20180301_075003-1024x1186.jpg
    85 KB · Okunma: 61
  • IMG_20180301_075308-1024x670.jpg
    IMG_20180301_075308-1024x670.jpg
    137,8 KB · Okunma: 53
@izterdek

Üzerinde yazanı pek görmedim. Seninki bariz bir şekilde 31.8 mm. Zatorinin 31.8 kelebeği vardı ancak açıları konusunda biraz olumsuz yazılar okudum.

XLC nin ayarlanabilir gidon boğazı ve yine XLC nin kelebek gidonunu aldım. Çok memnunum. Tavsiye derim. İkisinin maaliyeti 95 TL.

@mtb_rider

bilgi için teşekkürler. zozo marka elçikleriyle birlikte uygun fiyatlı var. onu almayı düşünüyordum.

@mtb_rider

kart puanıyla alacağım. bu siteden harcamak zorundayım. 31.8 lik başka ürün yok gibi. bunu almaya mecburum ;)

@izterdek

Gidon açısı uygun değilse boşuna harcama yapma. Zatorinin negatif yorum almasının sebebi gidon açılarının bilek ağrılarına sebep olmasıydı.

Verdiğin linkteki fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla gidonun açıları kullandığım XLC ye bayağı benziyor

@mtb_rider

gidon boğazını değiştirmeyeceğim. istediğim verimi almazsam ayarlanır gidon boğazı alabilirim. bisiklet kadrosunun da ağrılara etkisi var mıdır? bisikletimin kadrosu 51 ve memnunum. farklı tutuş pozisyonları olmasından ağrı oldukça tutuş şeklini değiştirebiliriz. yazın gidiş-dönüş 130km tatil planlıyorum. geçen sene gittim ve düz gidonda alternatif tutuş şekli olmadığından ağrılar olmuştu. aslında aero bar alacaktım ama yorumlardan gereksiz olduğu kanaati oluştu bende.

@izterdek , bende kelebek gidon var 25 mm olandan, açılı 31 lik gidon boğazının içine alüminyum sac koydum 2mm iki tane, sıkı da oldu, aylardır kullanıyorum,hiç sorun yaşamadım. Fakat kelebek gidonda açılı gidon boğazı bana göre olmasa da olur,hem zaten gidonu aşağı yukarı ayarlayabilirsin, hem de fren-vites telleri rahat kullanımı engelliyor.
Ayrıca, el açısının nasıl olması gerektiğini anlatan konular mevcut,kolla aynı doğrultuda olacak.

@Cem Tunç eyvallah. kelebek gidonun hız ve performansa etkisi var mıdır? 60 kg olduğumdan, bünyem de zayıf.. yoruluyorum. bisikletim de 15kg.. uzun turlar yapmak istiyorum ama.. kelebek gidon ile eğilerek sürülmüyor videolardan gördüğüm kadarıyla. yine de faydası olacaktır. aero bar hıza etki ediyormuş ama o da ek ağırlık yapıyor..

Senin bisiklet yol bisikleti ise kelebek olmaz zaten, tur bisikleti içindir kelebek. Tur bisikletinde hız aranmaz, performansa etkisini bilmem. Bünyem zayıf demişsin,yaşın küçükse ilerde güçlenirsin, ben bypass ameliyatı oldum,birkaç fıtık ameliyatı oldum, hala ısrarla sürüyorum, sorun etme, ayarları düzgünce yap ve sür.

Bu isi ben eski masalardan 3.4 cm saft demirinde jet tasi ile kestirip kaynakla digerine yapip biraz torpulettirip 2 kez yaptim ;);):harika: bilya yuzukleride girdi rahat.

Oversize kadro olunca aparat maparat yok 10 15 tlye hallettrin sanayide isterseniz 20 30 cm kaldirin :eek:

@feritatesbakan hocam benim gidon cok alcak kalmiyordu frrn,vites bolumune ayar yaptim artik bileklerim kivrilmiyir rahatim şimdi

Bende Pro Aheadset Gidon Boğaz Adaptorü ve ayarlanabilir gidon boğazı ikilisini almayı düşünüyorum.Ama aklıma takılan bir nokta var.Bunları takınca gidon yüksekliği yeterli gelir mi onu bilemiyorum. Bu proheadset gidon boğazı adaptörünün üzerine gidon boğazı yükseltici takılılabilir mi ileride?

• Beğen
Tepkiler: Ozicu
kelebek gidonu normal montelemenin aksine ön tarafını eğimli ve bileğim düz olacak şekilde monte ettim. böylece hızlı gitmek istediğimde ön taraftan tutup yoluma devam ediyorum. dirseğimi de kelebeğin arka tarafına dayıyorum. uzun turlarda dinlenmek amaçlı kolaylık olacağını düşünüyorum. aero bar diyemem ama kısmen o görevi görüyor. bu şekilde olmasının dezavantajı yanlar eğimli olduğundan, oradan istifade etmek kolay olmuyor.IMG_20180322_165527-800x600.jpg IMG_20180322_165456-600x800.jpg

@izterdek Hızlı sürdüğünüz pozisyonda frenlere direkt ulaşamıyor olmanız ters olmamış mı sizce? Mesela yol bisikleti frenleri. En rahat kullanılan hali droplara yatıp öne eğildiğiniz, yani hızlı sürdüğünüz pozisyona göre ayarlıdır. Ani frende birden droptan kalkmak veya ellerin pozisyonunu değiştirmek kötü sonuçlar doğurabilir.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Geri