Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gidon Boğazı

Merhabalar.gidon boğazının açısı aşağı doğru mu olmalı yoksa yukarı doğru mu? Önceki mtbemde yukarı doğruydu şimdiki fitnes bisikletimde aşağı doğru acaba yanlış montaj mı yapıldı?

Scudo
Sıkıntı yok, istediğiniz açıda kullanabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: sefaimanci
En iyisi işi bilen bir bisikletçiye bisikletini gösterip ne alman gerektiğini öğrenmek olsun

gidon boğazının oversize olup olmaması neyi değiştirir?

Şu bisiklete yeni nesil gidon boğazı takabilir miyim?

Dosyalar

• big_9c55fd0a-4dfe-46c6-8b3d-af1cc42c3972.jpg
    big_9c55fd0a-4dfe-46c6-8b3d-af1cc42c3972.jpg
    55,1 KB · Okunma: 36
  • Beğen
Tepkiler: Ozicu
@Mosso Relativo Tabi ki, sadece şu adaptörden edinmeniz gerekir (link)
Tabi daha ucuz yollu olsun derseniz de (link)
Bana hemen lazım dediğinizi duyar gibi oldum :) (link)
Kolay gelsin...

@Mosso Relativo Ben şu ana kadar başka duymadım ama :D İstisnalar olabilir dikkatli olun, eğer ölçme şansınız varsa riske atmayın derim ben.Bir ip yardımıyla bile kabaca ölçüm yapabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Mosso Relativo
Konuyu okudum ama şaft borusu kalınlığına değinen olmamış. Tüm şaft borularına istediğimiz gidon boğazını takabiliyor muyuz? Standart mıdır yani?

Ben iki farklı şaft borusu ölçüsü gördüm, biri 1 1/4 inch ve 1 1/8 inch. Gidon boğazlarının çoğu 1 1/8 diye belirtili özelliklerinde ama benim şaft borusu 1 1/4 olarak belirtilmiş. Bu bir fark yaratır mı?

@ilberto
Çoğunlukla 1 1/8 inch oluyor fotoğraf atsanız daha iyi yardımcı oluruz.

@Fırat Ç. Fotoğraf atmak yerine direk takılı olan ürünün bilgilerini koyayım buraya daha açıklayıcı olur sanırım.
maşa için şöyle bir bilgi var.
  • FULL CARBON FORK WITH CONICAL FORK SHAFT (1 1/2 INCH AT THE BOTTOM, 1 1/4 INCH AT THE TOP)
  • WEIGHT: 325G
gidon boğazı içinde direk linkini vereyim mevcudun.
(link)
açıklama kısmında belirtildiği gibi Fork Shaft: 1 1/4″ diye geçmekte.

İlla 1 1/4" mi gidon boğazı bakmam gerekiyor?

konuyu bir hortlatayim bana yardimci olabilecek bir arkadas var midir?

@a.f.k. hocam bende sehir bisikleti var 46 cm kadro ancak benim boy 1.78 kadro kucuk geliyor,bileklerim burkuluyor ve ağrıyor gudonu yükseltmek istiyorum ancak ilk once açılı gidon alip mi denemeliyim?

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@Desert Fox
Selam o kadro boyunuza gayet uygun. Kisa degil yani ha bacak boyun 94 se filan o baska :D Gidon yukseltici alabilirsin. Ama belki gerek yoktur
Elcik filan nasil ?

Verelim sana bi xlc kelebek gidon ve xlc sungerli elcigi mis gbi uygun fiyata :D

@mariokaldato hocam sehir bisikleti kadrosuna gore 46 cm küçük geliyor.açılı ayarlanabilen gidon hakkinda bilgin var mi? ilk once açılı gidon bogazi mk yoksa yukseltme aparatı mi almali?

• Beğen
@Desert Fox
Sen bana bisiklet gidonunun resmini ve yandan bisikletin resmini bi atar misin?
Sen o bisikleti iade etme surecindesin bildigim kadariyla . Ama bi gidon yukseltici takmanda fayda var zaten cogu tur bisikletinde oluyor o zamazingolardan. Konfor amacli

Benim tur bisikletimde var ayarli gidon bogazi guzel oluyor . Bazen yukseltiyorum gidonu bazende alcaltiyorum

20171027_215458.jpg

• Beğen
Geri