serdarvekedisi
Daimi Üye
- Tepki
- 265
- İsim
- Serdar
- Başlangıç
- 1994—95
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Merhaba.
Kelebek gidon ile birlikte aşağıdaki açılı gidon boğazlarından hangisini almamı tavsiye edersiniz?
Link 1) (link)
Link 2) (link)
Link 3) (link)
Çoğu boğaz çift yönlüdür hocamMerhabalar. Gidon yüksekliğimi yükseltmek istiyorum ama spacer yerine alternatif düşünürken gidon boğazınının aşağı doğru eğimli olduğunu farkettim. Gidon boğazını altı üstüne gelecek şekilde ters takarsam yüksekliğin artacağını düşünüyorum. Sizce mümkün mü böyle bir şey? Gidon boğazı çift yönlü müdür ve yaptığım şeyin bi götürüsü olur mu? Kafama göre bir şeyleri değiştirmek istemedim.
252867 dosyayı görüntüle
(link)Aslında şunun kalınına yada araya girecek bi bileziğe ihtiyaç var 286110 dosyayı görüntüle
Evet bu parçadan almanız lazım, ben de bu parçadan kullanıyorum.@BirLebowski
28.6 - 31.8mm adaptör ihtiyacınız var. Şöyle birşey.
286116 dosyayı görüntüle
Yerli satıcılarda göremedim, aliexpress'te 28.6 to 31.8 adapter diye aratırsanız bulabilirsiniz.
Muhtemelen çift yönlüdür o. Bir tarafta + diğer tarafta - oluyor.Arkadaşlar merhaba derecesi 6 olan gidon boğazı yüksek mi oluyor almak mı?artı veya eksi 6 yazmıyor direk 6 yazıyor
Anladığım kadarı ile kadro boyunun büyüklüğünden dolayı uzanmada ve yatma açısında zorluk yaşıyorsunuz.Merhaba
Yol bisikletimin boyuma göre büyük olduğunu düşünüyorum,gidon boğazını küçültmenin faydasımı olur zararı mı bilmiyorum,kadro değişikliği yapmak epey maliyetli maalesef böyle bir çözüm yapsak fayda sağlarmı.
Bu arada boyum 170
Kadro boyu:52