Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Giro d'Italia 2016

@Okan A
Desene bir sağ bir sol dönüp duracaklar. Bu tip parkurlar çok teknik olur

http://cdn.media.cyclingnews.com/2015/10/05/1/t02_nijmegen_plan_670.jpg

Bol bol sağ sol yapacaklar

Scudo
@Cem Unden
Bu bölgede bisiklet turu yapmışlığım var ama standart bisiklet yollarını kullanmıştım trafiğe çıkmaya ihtiyaç olmadı. Muhtemelen kanal ve dere kenarlarından, çok güzel manzaralar arasından, kasabalara gire çıka ilerleyen güzel bir rota olacaktır. Kasabalarda bile amatör bisiklet takımlarının olduğu coğrafyada baya kalabalık bir seyirci kitlesinyle heyecanlı ve dediğiniz gibi teknik bir başlangıç izleyebiliriz.

bu da benim takım

THE BEST TEAM :)

upload_2016-5-6_0-1-51.png

Dosyalar

• upload_2016-5-5_23-44-51.png
    upload_2016-5-5_23-44-51.png
    24,4 KB · Okunma: 16
  • upload_2016-5-5_23-55-11.png
    upload_2016-5-5_23-55-11.png
    25,3 KB · Okunma: 13
  • Beğen
Tepkiler: taner07
Yarın ilk etap ile başlıyoruz, prolog değil 9.8 kmlik bir zamana karşı olacak. Şehir içinde ve çok dönüşlü kısa bir zamana karşı olacak peki bu dönüşleri en iyi şekilde dönüp, kim hızlanabilecek dersiniz? Açıkçası hiçbir genel klasman iddialısının bu etabı kazanmak için risk alacağını sanmıyorum ama uzmanlar ve diğer düşük seviyedeki bisikletçiler saldıracaktır, özellikle de kendi memleketinde Hollandalılar özel bir ilgi gösterecek diyebiliriz.

En büyük favori elbette ev sahibi Tom Dumoulin, geçen sene de Hollanda da başlayan Fransa Turu'nda böyle bir şansı vardı ama Rohan Dennis üzmüştü onu peki bu sene onu kimler üzebilir; ilk ve son kez Pembe'yi giymek isteyen Fabian ''Spartacus'' Cancellara gerçi dün hastalandığını söyledi ama yine de kötü günümde dahi kazandığım olmuştu diyerek rakiplerine göz dağı vermeyi de ihmal etmedi. Bu iki büyük favorinin dışında; Cannondale'dan Moser, Etixx'den Jungels, Giant'tan Ludvigsson, Katusha'dan Vorobyev, Jumbo'dan Van Emden, Tinkoff'dan Boaro, Trek'den Bobridge ve BMC, Orica gibi zamana karşı kültürü üst düzey olan takımlardan herhangi biri de sürpriz yapabilir. Ayrıca kısa ve sert dönüşler sonrasında patlama yapılacak olması sprinterlere de avantaj sağlıyor, sprinterlerin de deneyebileceği söyleniyor...

***** Tom Dumoulin
**** Bob Jungels, Fabian Cancellara
*** Moreno Moser, Stefan Küng
** Tobias Ludvigsson, Jos Van Emden, Manuele Boaro, Anton Vorobyev

http://www.procyclingstats.com/uploads/uploads00001/original/Stage-1461664965.jpg

Cancellara alır gibi geliyor :)

Meraklisina takimlarin tanitimlarinin yapildigi acilis videosu.. RAI 1'den..

(link)

• Beğen
Tepkiler: Zafer KAPLAN
Yarın tam olarak kaçta başlıcak türkiye saati ile ve eurosport yayınlıcak mı?

@BicycleLover yanlış bilmiyorsam her gün 15:30'da Eurosport veriyor.

Its a show business man. % 50si olaydı iyiydi. Panayır çadırı gibi bizimkiler.
(link)

İlk etap favoriler dumoulin , cancellara , jos van emden , jungels , vorobyev , stefan kung , brandle , keizer ve micheal hepburn

İkinci ve üçüncü etaplara sprinterleri yazıyoruz. Greipel , kittel , caleb ewan , viviani , sascha modolo , nizzolo ve arnaud demare

şu etap TUR'da olsa söylemediğimi bırakmazdim valla. Yahu tt etabi yapiyorsun şu rotaya bak. Eğer millet izlesin mantığı varsa yap efendim prolog gibi kısa etabi, atsınlar 2,3 tur.

Eveeet bugun gunlerden Giro d'italia. Su sıkıcı iş haftasina bi renk gelsin bakalim :harika:

• Beğen
Tepkiler: celilcetiner
Umarız, kaçanların kazandığı, atak yapan cesaretli savaşçıların öne çıktığı bir Giro olur.

Europe (English); Live each day on Eurosport International and/or Eurosport 2. Stage 1 live coverage starts 45 mins later others at 14:30 CET

Başladıktan 45 dk sonra canlı başlayacakmış Eurosportta saat 15:30 olacak bizde.

Italy; earliest live video coverage. These feeds may be geo-restricted, if so, use the Chrome browser and hola plug-in as a workaround. The second link allows you to select your camera view.

Rai1Sport ta da canlı olacak ama kısıtlı olabilir bi vpn ile chrome dan izleyebilirsiniz diyor. Ama vpn italya üzerinden olursa çalışacak gibi ben sitesine girdim baktım sadece italya için diyor. Link aşağıda herkese iyi seyirler.

(link)

Edit : Hola VPN de İtalya seçiliyormuş. :) Saat 10:03 itibari ile voleybol maçı var. :)

• Beğen
Tepkiler: taner07 ve Okan A
bisisis.png

herkese hayırlı girolar :D

• Beğen
Tepkiler: taner07
http://cdn.media.cyclingnews.com/2015/10/05/1/t01_apeldoorn_itt_plan_670.jpg

Doksan derecelik dönüşlerin oldukça fazla olduğu ilk etapta bisikletçiler devamlı hızlanıp yavaşlayacak sonra tekrar hızlanacaklar. Çok kısa ama zor bir etap .

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
Cancellara'nın ateşi düştü mü acaba dün 37.5 diyorlardı. Bisiklete binmeye çıkacaktım deadline'ı kaçırmayalım. :p

@Oğuzhan Y.

fitil vermişler diye duydum :D

Yahu bu ligin giriş kodu ne arkadaşlar ben bulamadım ?

Geri