Bu arada hep dökülenleri yazdık, biraz da beklenmedik performanslarıyla göz dolduran isimleri konuşalım;
Diego Ulissi:2 etap kazandı ve sürekli kaçıştaydı, harika tırmandı
Bob Jungels: 6 etapta ilk 10 yaptı, agresif yarıştı, pembeyi giydi ve çok iyi tırmanarak genel klasmanda 6. bitirdi.
Gianluca Brambilla: 1 etap kazandı, pembeyi giydi, agresif yarıştı kısaca zevk verdi.
Matteo Trentin: 1 etap kazandı, 4 defa da ilk 6'da yer aldı, arkadaşlarına yardımcı oldu, etap zaferi unutulmaz.
Darwin Atapuma: ilk 2 haftada zamana karşılarda 11 dakika kaybettikten sonra 3.hafta muhteşem yarıştı ve etap kazanamasa da ilk 10'da bitirdi.
Primoz Roglic: Pro bisiklete yeni birine göre muhteşem zamana karşılar çıkardı, 1'ini 15 cmle kaybetti, diğerini kazandı.
Moreno Moser: Bana sürpriz olmadı, bekliyordum böyle bir performans etap kazanamasa da çok agresif yarıştı, zevk verdi.
Alexander Porsev: Etap kazanamasa da 6 etapta ilk 7 yaptı; 6,5,7,5,6,4. En yüksek hızı yetmiyor.
Georg Preidler: 3 defa ilk 10 yaptı, prologda da başarılıydı, ileride daha iyi işler yapabileceğini gösterdi.
Tim Wellens: 1 etap kazandı, 1 etapda da ilk 10 yaptı, daha agresif yarışabilirdi ama gücünü 3 haftaya yayamadı sanırsam.
Kantstantsin Siutsou (Doğru mu yazdım acaba?
): Tamamen genel klasmandaki yerine korumak için yarıştı ve çok iyi iş çıkardı, 10.
Alexander Foliforov: İlk haftalarda agresif yarıştı kaçışlara girdi ve tırmanış zamana karşıda rekorları alt üst ederek kazandı, muhteşem iş.
Hubert Dupont: Aslında kendisinden ilk 20 bekliyordum ama ilk 10'un kapısından döndü, Pozzovivo'ya yardım etmedi, kendi yarışını koştu.