Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Göbek Seslerimiz[hubsound] :)

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Arkadaşlar neredeyse çoğumuzun takıntılı olduğu ve duymaktan çok hoşnut kaldığımız göbek sesleri var :) ve ben bunu kaydedip forumda paylaşmak istedim belki sizde kendi bisikletlerinizin göbek seslerini videoya çekip paylaşmak istersiniz :)
Bisikletimin göbekleri Quando nun Black Comp modeli ve vites 2x5 de göbek son derece akıcı sesi de gayet tatmin edici ;)

Scudo
çok fazla belli olmaz giderken dış seslerden dolayı daha gür cırrlayan göbeklerden lazım sana :) benimde kafamda varda malum para sıkıntı :)

Bisikletinin göbeğinin sesi İngilizce mi çıkıyor ?

@Melih Çolak
Aksine ses oldukça kuvvetli dışardan rahatça duyuluyo :) bisiklet sürerken arkadaşlar sesten dolayı bana feryad ediyolar :D

Bunlar hep sürtünme !!! :D

• Beğen
Tepkiler: ilkerturker
Jantlarım kaliteli olsun, uzun süre dayansın, akıcılığı ve esnemezliği yüksek olsun isterse hiç ses çıkmasın önemli değil.

öyle tabi ki, sağlam bir jant seti olduktan sonra sesi önemli değil.Yıllardır Xt jant seti kullanırım, bu kadar ses de çıkarmaz ama sorun da çıkarmaz.
Ses işin başka bir boyutu ;)

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Hem jant kaliteli olsun hemde göbek ses çıkarsın :) ayrıca jantlarım son derece sağlamdır ;)

Benim arkadaşımda octane one göbek var bir süre sonra kafa yoruyormuş

fsa vision team 30 jant seti var ne az ne çok tatlı bir tonda

Bu hub sesi kasetten mi çıkıyor janttan mı ?

Çoçukken yapardık. Arka maşaya, jant tellerine değecek şekilde bir dondurma çubuğu, plastik parça ya da bir kart takın. Her türlü göbek sesi gibi olur. Tonunuda ayarlarsınız isterseniz.😅
Şahsen ses yapmasın diye boşa pedal çeviriyorum bazen.

yep yeni jantımı aırf hub sesi yüksek olduğu için sessiz bir jant aldım bana göre bisikletin doğasını bozan bir ses oysaki şimdi okadar sessiz ki bayırdan inerken uçuyormuş hissi veriyor 🙂

Bende 30 km üzerine çıktığımda ( bisiklet 20 jant olunca teker bol dönüyor ) bayağı zırıltı yapıyor :)

Geri