Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Gökhan kutluer stelbel sb/03

@Rip

Stelbel'den önce en az iki İtalyan firmada daha çalıştı. Bilmediğiniz konularda yorum yapmayın. Sonuçta bunlar İtalyan kadro üreticileri. Gözünüzde çok büyütmeyin. Bir araba fabrikası değil. :)

Scudo
@Rammstein111 ne anlatmak istediğinizi anlasak da ıskalamasak keşke. Yeterli donanım, girişimcilik, sempatiklik ve şans eksenli gerçekleşiyor bu tip işler. Biri fazla biri eksik vs.
Hayata gelirkenki vaziyet kadar eşit her şey yolun başında.
@muratcolakoglu

Hayır ilginç geldi de ondan takıldım. Yoksa gözden uzak, gönülden uzak olması lazım. Bilmediğim konu değil burdaki derdim, konudan bağımsız. Yani siz gidin İtalya'da şu anda 3 tane firmada iş kabulü alın sonrasını tartışalım. Bu siz de siz değil mesela. Herhangi birimiz.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Hepinizi anliyor ve hepinize katiliyorum. ulkemizde bisiklet ile ilgilenenlerin sayisinin yerlerde oldugu dusunlurse cok da buyutmemek gerekir.
Konu futbol olsa, kaya cilingiroglu ve rasim ozan kutahyaliyi tartisiyor olsak sanirim herkesin hemfikir oldugu bir sonuca varabiliriz :)

Hepinizi anliyor ve hepinize katiliyorum. ulkemizde bisiklet ile ilgilenenlerin sayisinin yerlerde oldugu dusunlurse cok da buyutmemek gerekir.
Konu futbol olsa, kaya cilingiroglu ve rasim ozan kutahyaliyi tartisiyor olsak sanirim herkesin hemfikir oldugu bir sonuca varabiliriz :)

@Rip

İtalya'da iş kabulü almakta sorun yok. İtalya 2 trilyon Euro (yazı ile iki trilyon avro) borç ile batmak üzere olan bir ekonomi. Bir çok firmaya gidip yarı ücretle iş kapmanız çok kolay.

Arkadaş İtalya'ya mecburen gitti diyorum. Türkiye'de o kadar çok firma değiştirdi ki artık iş bulması imkansızdı. İtalya'da master yapmış olduğu için İtalya'ya gitti ve iş bulana kadar bekledi. Mecburen gitti kısacası.

@Rip

İş bulana kadar herhalde kendisi sübvanse etmiştir. Başka yolu mu var? Ben bedava çalışıyor demedim. Ama düşük maaşlarla iş bulma imkanlarından bahsettim. Masterını orada yapmış biri için bu işler zor değil.

@Rip asıl söylemek istediğimi tekrar yazdım yukarıda.
Yine yazayım senin için elim mi kırılacak.
Ben youtuber ve vloggerların ortaya koydukları işler ve bu ortamdaki ilişkilerin üzerine konuştum. Olayı Gökhan ya da başka biri üzerine şahsileştirmekten özellikle kaçındım.
Sözlerinde haklısın bugünkü dünyada işler böyle yürüyor. Sempatiklik girişimcilik, şans faktörü vs. Ben sadece şunu ekleyebilirim: Sizin argümanlarla konuşursak bugün tv.de dergilerde gördüğümüz kimseyi eleştirmeyelim veya düşüncemizi söylemeyelim mi? Hımmm o makam bu arkadaşa layık görüldüyse kesin sempatiktir, kalifiyedir ve de şansı yaver gitmiştir, diyerek izlemekle mi yetinelim?

Ben biraz gerçek gibi görünen- gösterilmek istenenlerden şüphe etme taraftarıyım.
Hepsi bu.

@muratcolakoglu adam master da yapmış, iş de bulmuş, problem nerde? sizin seçiminiz ya da koşullarınız daha elverişli olabilir(ne demekse). Bu adama neden bu kadar bilendiniz, bunu anlamadım. İtalyanca da konuşuyordur o vakit, eşek değilse.

@Rammstein111 ha eleştirin tabi de eleştiri ne üzerine onu anlayamadım. Adam ben dünyanın en iyi bisiklet gurusuyum falan mı diyor. Bu yönde bir iddia yoksa ben bir problem göremiyorum. Tam tersi, ülkede o kadar saçmalık varken bu şahısa sıranın bu kadar erken gelmesi ilgimi çekti ve sanırım bilmediğim bazı hususlar var. Adam hayatından memnun, takılıyor işte.

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
Adam bisiklet üstüne kariyer yapmak istemiş bunda ne sorun var ?
Kedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş bizimde aynı hesap

@Rip

Ben bilenmedim ben durumunu yazıyorum. İtalyanca konuşmuyor daha, kursa gidip öğreniyor diyorum onu da anlamıyorsunuz. Master yaptığı ülkenin dilini bilmiyor. Ben bir problem olduğunu da yazmadım zaten siz sürekli bir problem arıyorsunuz. Ben açık şekilde durumunu yazdım. Siz kendiniz sonucunuzu çıkartın. İkide bir iş bulmuş diyorsunuz. Zaten ne şartlarda iş bulduğunu yazıyorum.

Çok ilginç konu yine nerelere gitmiş :) Adamın kaç iş değiştirdiğinden vs kime ne? Sevdiği işi yapıyor ve insanlar bisikleti daha fazla öğrensin diye millet Campagnolo vs bilmezsen grupset inceleyip yazıyor ve deneyimlemediği hiç bir şeyi aksetmiyor.
Hakikaten çok ilginç anlamak mümkün değil..

Onu bunu bırakın adam euro ile para kazanıyor 1 euro 5.2 tl olmuş kaç iş değiştirdiğinin bir anlamı yok kısacası :)
Forumada üye isterse cevap yazar :)

@hydrocon

Çok abartılı olmuş. Arkadaşın 6 senelik bisiklet geçmişi olduğunu diğer arkadaş yazdı zaten. Yani 6 sene önce kimsenin Campagnolo'dan haberi mi yoktu? :) Campangolo kadar eski bir isme ayıp etmişsiniz.

• Beğen
Bahsettiğim bununla alakalı yazılı yeterli içerik yokken yazması. Yoksa tabiki 6 sene öncesine kadar kimsenin Campagnolo'dan haberi yoktu demedim. O kadar da değil hocam @muratcolakoglu

@hydrocon

Campangolo hakkında her zaman bol bol içerik vardı. Sizin haberiniz olmayabilir. Campagnolo 80 yıldan daha eski bir firma.

• Beğen
@muratcolakogluHocam ben Türkçe içerikten bahsediyorum. Gökhan harici Campagnolo ürünleri hakkında içerik üreten başka Türkçe kaynak var mı? Ben bilmiyorum paylaşırsanız öğrenmiş olurum.

@hydrocon

Olmaz olur mu? Arama motorlarından arayın dünya kadar içerik bulursunuz.

@muratcolakoglu İyi de güzel kardeşim, madem var paylaş da görelim, biz de faydalanalım. Unutma bir şeyin var olduğunu iddia edenin ispat yükümlülüğü vardır, olmadığını iddia edenin değil ;)

Ayrıca banane ya adamın kaç iş değiştirdiğinden falan. Kariyerinde hızlı yükselmiş de bilmemne. Bir şey biliyorsanız açık açık söyleyin arkadaşlar. Üstü kapalı bok atmayın.

Ayrıca güzel video olmuş. Yapan arkadaşların emeğine sağlık.

@Fixie Cem

Ararsan istemediğin kadar bulursun. Ama niyetinin aramak olmadığını biliyorum. :)

Geri