Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

GoPro kamera bisiklet çekimleri

Scudo
İyi akşamlar Next AEE SD21 Pro Aksiyon Kamera almayı düşünüyorum kullanan veya bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz ?
 
@Bilal beki bir kaç sayfa öncesinde iki tane video var bu kamera ile çekilmiş. onun dışında sormak istediklerini cevaplayabilirim.:harika:
 
  • Beğen
Tepkiler: BilalBeki

aydın efeler ilçesine bağlı savrandere köyüne gidiş
deneme olsun dedim
 
06.07.2015 Tarihli turumuzdan kısa video

 
Niyeyse bu tarz videolarda müzik hoşuma gitmiyor. Doğayı, doğallığı hissedemiyorum. Bu yüzden müzik eklemedim arkadaşlar.



 
@soul_boy 5 dk videonun yüklenmesi ne kadar zaman aldı 4k da ?
 
@chnkrmz Üstadım, çalıştığım yerde öyle bir internet var ki, saniyede 2.40MB, 3.80MB download yaptığımı bilirim. O video da, tahmini 35-40 dakikada bilemedin 1 saatte upload edilmiştir. Yalan olmasın çünkü bakmadım.
 
@soul_boy bende 1080p yi 60 kare saniyede 5 dk sını 4 saatte upload edemedim de ondan sordum :D
 
Yine İzmit. (Render yaparken hata yaptım sanırım. Bu sefer kalite çok kötü oldu.)

 
Sony vegas pro edit tavsiye ederim ben kanalımdaki tüm videoları onunla editliyorum; başta biraz komplike gibi duruyor ama youtube da bir sür tutorialları var :)
 
Adobe Premier kullanıyorum. Daha doğrusu kullanmaya çalışıyorum. Vegasi kullanmıştım bi ara.
 
Sony vegas bende kullandım ama inanılmaz geç render alıyor. adobe premiere'de 1.5 saatlik bisiklet yarışı renderını 20 dakikada falan alıyorum gerçi bilgisayar özellikleri ile de alakalı bir durum bu. Sony Vegas %100 işlemciyi kullanıyor. Adobe Premiere bazı eklentiler sayesinde ekran kartı üzerinden daha hızlı şekilde render alabiliyor. Ama adobe premierin de uyuz ettiği durumlar var.
 
Geri