Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Görme engelliyim ve İzmir'de bisiklete binmek istiyorum.

Forumu kontrol eder etmez dikkatimi çeken ilk başlık bu topic oldu izmir de bekir beye yoldaş olacak onlar değil yüzlerce bisikletsever yaşamakta bundan emin olabilirsiniz ancak foruma üye olanların sayısı bir hayli düşük çünkü pek çok kişi tüm faliyetleri facebook sayfaları üzerinden takip etmekte o nedenle bu topiğin yeterli ilgiyi görememesi son derece normal bilgileri olduğunda çok ciddi dönüşler alınacağından ben eminim konuyu farklı platformlarda paylaşarak destek olmaya gayret edeceğim bekir beye ve desteğini esirgemeyen herkese saygılar

Scudo
@halil ibrahim duran

Bu mesajla yönetime dilek kampanyası başlamış olsun.

Herkes destekleyen bir mesaj atsın.

Ben de konunun sabitlenmesini diliyorum.

Konunun sabitlenmesini istiyorum.

Arkadaşlar çektiğim video ne yazıkki hdd'nin yanması ile beraber elimde kaldı.Flash bellekten bilgisayara attıktan sonra yer kaplamasın diye sildim.Çalıştığım için bilgisayarda montaj işlemine yaklaşık 2 gün harcadım.Hdd rahmetli olunca 12 dk'lık video dikkatsizliğim yüzünden gitti.Bekir abi ile ona ne zaman uyarsa her ay yada her hafta turlara devam edicez.

Konu sabitlensin tabii. :)
Hatta baharın gelmesiyle kalabalık bir tandem grubu Bekir bey ve arkadaşlarını gezdirelim. E tabi o zamana kadar Bekir bey ve sevgili Izmir'li bisiklet severlerden nice turlar bekliyoruz.

Antalya'dan bisiklet sürmek isteyen olursa ben de varım

@halil ibrahim duran

Yogunluktan ilgilenemedim birazdan halledeyim....

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
@Ferhat Köse

Estağfirullah :D

İnşallah bu başlık ile bir akım başlamış olur.

@emre savuran

Teşekkür ederim..

istanbulda seve seve üstlenirim bende varım kampanyada

Bekir bey merhabalar, İstanbul'da okuyorum ama babam Evka-2'de oturuyor ben yazları oradayım. Yazın inşallah buluşur bineriz bisikletimize, hatta benim bisikletime de binebilirsiniz ayrıca. Saygılar ve sevgiler

iPod touch 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bekir Bey ' in göstermiş olduğu bu azim ve cesaret büyük iş gerçekten , takdire şayan bir hareket.O mesajı atmak bile büyük iş gerçekten.

Kendimden utandım.Sürekli mesaj atarak konuyu güncel tutan arkadaşlar sağolsun sayelerinde n böyle bir şeyden haberim oldu,
çok duygusal bir zamanda olduğumdan inanın tüm mesajları ağlayarak okudum ve Bekir Bey ' e eşlik etmeye çalışan arkadaşların bu hareketide örnek bir davranış herkezi tebrik ediyorum buradan.

Konunun sabitlenmiş olduğunu yeni farkettim, hayırlı olsun!

Görme engelli arkadaşlarımızın pedallarken görünmeleri de bisiklet konusunda farkındalık yaratılmasında çok etkili olacaktır.

istanbulda engelsiz pedal oluşumu var. diğer şehirlere sirayet etmedi henüz :(

bu forumda gördüğüm en anlamlı konulardan biri, aslında Bekir beyin isteği çok güzel ama bunu bizim düşünmemiz gerekirdi.. bisiklet kullanıcısı sosyal sorumluluk anlamında çok iyi durumda. bir şekilde bir şeyler yapılmalı bu konu sayesinde.. Bekir beye yardımcı olan arkadaşları çok tebrik ederim..

ben başlığı okumadan cevapladım izmirmiş.
bekir bey bende yardımcı olmak isterim size. tandem bisiklet kullanmadım hiç. normal sürüşten umarım farkı yoktur. hafta sonu olursa A.Aşkar bey ile yapacağınız turada katılmak isterim. sohbet muhabbet olur.

@Hamit E.

Tandem bisikletin normal sürüşten farkı yok , sadece 2 kişilik.Önden ben oluyorum , fren , kontrol , vitesler bende.Bekir abi arkamda sadece pedal çeviriyor ve ona ait tutunabilmesi için bir gidon var.

• Beğen
Tepkiler: Hamit E.
Geri