Scudo Sports

Göztepe

Bostancı'nın neresinden ve saat kaçta yola çıkacaksınız çarşamba sabahı?

Scudo
@Özberk Şahin

Tamam, bende de Scott Hybrid var. O saatte pek bisikletli olmuyor zaten :)
Görüşmek üzere.

ben 2 ağustos pazartesi günü saat 18 de iskelenin orda olucam ordan fenerbahçeye doğru gidicem beraber pedallamak ümidiyle ...

@robinthegreen

Görüşürüz bisikletime kırmızı karanfil takarım daha iyi tanırsın eh eh:in:

merhaba, Adım Özgür.. göztepeden foruma katılıyorum.. yakın zamanda bisikletim çalındı ve alternatifini arıyorum:) umarım kalıcı olurum..
selamlar.

kafkafkaf sinsinsin kafsinkafsin kaf :D saka saka, hosgeldin (zaten istanbul :D)

merhaba ben de kadıköy merkezde oturuyorum. Bisikletinin resmini atarsan buralarda bakınabilirim.

Selamlar haftaici sabahlari 06:30 gibi goztepe-tuzla rotasina katilmak isteyen varsa irtibata gecelim veya boyle bir grup var ise katilmak isterim.

cok guzel bir rota'dir, ben izmir'de olsam katilirdim, bi tek altinyol sorun olabiliyor, bazen yanindan 100'le tirlar geciyor. Iyi surusler, bi de hafta ici izsu'da kopek oluyor kosturuyor baya, ona dikkat, durursaniz bi sey yapmaz.

Böyle bir grup varsa (veya şimdi oluşursa) her sabah olmasa da arada ben de katılmak isterim. Bu günlerde sabah 6-8 arası rüzgarsız ve serin oluyor, sürüş çok keyifli geçiyor.

@Raşit S

(link)

bekleriz, guzel yerdir, sit alaninin icinde olmasi lazim yakininda kus cenneti var

Ramazan ayı olmasa kesin katılırdım sabah bisiklet sürmesi çok keyifli oluyor.

ben tuzladayım şimdi sabah kaçta kalksam bostancıda olurum diye düşünüyorum 5 gibi kalkmam gerekiyo buda çok erken oluyo ramazandan sonra bi buluşma ayarlarız :D

• Beğen
Tepkiler: Ercan Cebeci
Yarin sabah 6.30-6.40 caddebostan migros onunden hareket planliyorum ilgilenen arkadaslar katilabilir, unutmadan destinasyon istanbuldur!

Geri