Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

GPS'li Bisiklet Bilgisayarı Igpsport IG20E İncelemesi

cihaz sıfırlamayı nasıl yapıcaz bilgisi olan varmı aldım bugün :)
tamam hallettim reset işlemini son güncelleme işlemlerini yapıcam ama siteye girilmiyor çökmüş :)

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
Scudo
@Fırat İler.
arkadaş igpsport candır dedik. uygulama hala çalışmıyor. bunlarda mı güney amerikaya kaçtı, biz de mi madur olduk. neler oluyor. yüzbinlerimi yartırmıştım ben bu uygulamaya :p

@Fırat İler
Açılıyor uygulama sıkıntı yok..

@furkantrojka
Son durumda igp android uyumluluğunun 4.4.4 üzeri gerektirdiğini ifade etti, ben de telefonu komple lollipop'a yükselttim ve sorun çözüldü.
Şimdi de başka bir sorum var. Otomatik oyarak Strava'ya aktarılan sürüşler için Relive video göndermiyor. Var mıdır fikri olan?

@furkantrojka Relive bu aralar iyice ağırdan alıyor, benim sürüşlere de saatler sonra geliyor veya hiç gelmiyor. Sanırım teknik bir sıkıntılar söz konusu.. Başka bir eklenti olan İbp İndex'te aynı, iyice ağırlaştı. Relive ve ibpindex ayrı uygulamalar ama bu aralar sıkıntılı ikisi de. Acaba sorunların kaynağı strava mı ki?

(link)
ispanyol sitesi arkadaşlar son güncellemeyi burdan indirdim 1.07 kendi orjinal sitesi patlamış :)

Bende ana ekranda nabız ve kadans gördüğüm satırlar TRIP-TIME sekline geldi. Nasıl düzeltebilrim , fikri olan var mı :)

Benimkinde ekran üzerinde anlık değerleri vermiyor. Değer gösteriyor fakat hiç değişmiyor gibi. Ama Strava kaydı attığımda sıkıntı yok.
Açıp kapattığımda düzelmedi. Cihazı nasıl resetlerim?

@volkan ismail (link) bu sitede biraz aşağı kaydığınızda sağ alt kısımda user manuel kısmını göreceksiniz. Hangi cihazı kullanıyorsanız user manueli indirin. User manuel içinde nasıl reset atılacağı anlatılıyor. Yine çözemezseniz buradayız yardımcı oluruz. İgpsport fahri satış danışmanı Çetin AKAY.:):)

@Fırat İler Kontrol edeceğim. Muhtemelen dediğiniz gibi, olmadı resetleyeceğim. Teşekkürler.

@trainspotting35 Manuele bakmak hiç aklıma gelmedi. :eek:ops: Forum beni tembelliğe alıştırıyor sanırım :D Ama varlığınız güven veriyor. :harika:

Arkadaşlar merhaba,
igs10 um geçen hafta geldi. Dün 30km lik bir sürüş yaptım. IGPSPORT(Android) programında activity kısmı bembeyaz :) yorumlarınızı bekliyorum :) Yaptıklarım:
1. Cihazın firmware'ini güncelledim 1.07
2. IGSSPORT cihazı görüyor. verileri cihazdan aldım. yada ben aldığımı zannediyorum :)

@Motorola Blutout ile cihaza bağlanıp, içindeki aktivite den, o günkü sürüşü Telefona indirmen görerkiyor.

@Adrenalin26
Fatih merhaba, nasılsın, iyileştin mi biraz?
application igs10 gördükten sonra, synchronization'a tıkladığımda igs10 içindeki dosyaları görebiliyorum. onları alınca zaten renkleri yeşile dönüyor.
bu işlemi yaptıktan sonra activity tab'ına geldiğimde beyaz ekran görünüyor :)

@Motorola İyleştim abi sağolasın..
O durumu nedendir bilmiyorum abi..

arkadaşlar 29 jant için sayaç ayar numaraları yok uyumsuz 29 ile galiba bilgisi olan varmı

@Melih Çolak Ne demek istediniz anlamadım.

@Melih Çolak Zaten girilen değer teker çevresi. Yere bir çizgi çizin jantınızla beraber. Jantınızın çizik yeri yere geldiğinde lastiğiniz tam bir tur atmış olacak. Tekrar yere çizgi çizin ve yere çizdiğiniz iki çizgi arasındaki mesafeyi metre ile ölçün. Bu değeri saatinize girin. Güle güle kullanın.

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
Geri