Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

GPS'li Bisiklet Bilgisayarı Igpsport IG20E İncelemesi

@Muratbalikci orada sadece cihaz 65 dolar + 13 dolar da baglantı aparatı
(link)
14 dolar civarında ucuz olacak görünüyor.

Scudo
Kampanyalı almış olabiliriz o zaman çünkü aliexpressden daha uyguna gelmişti. Kaçırmamanızı tavsiye ederim mükemmel bir f/p ürünüdür.

@Mehmet Vidinli IGPSPORT IGS20E Kablosuz Kronometre Bisiklet Kablosuz Bilgisayar IPX6 Su Geçirmez s60 dahil montaj
(link) to Clipboard
Ben Giant Calvin isimli aliexpress satıcısı dan satın aldım. Mesajlarınıza hemen cevap veriyor. Verdiğiniz link kendi sepetiniz olduğu için açılmadı. Tavsiye ederim. Bende bağlantı aparatı ile beraber 45 dolar gibi. Paket küçük olduğu ve satıcı üstüne 10 dolar yazdığı için gumruge takılmamis.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Vidinli
@Türka¥ Ani bir durma, uzun süreli haraketsiz kalma ve ani titreşim gibi durumlarda size şu numaraya haber vereyim mi gibi bir bilgi veriyor ekranında bildiğim kadarıyla. Bizim igs10 lara bu sistem gelmesi için telefonla etkileşim halinde olması lazım bildiğim kadarıyla. Daha detaylı bilgi verebilecek arkadaşları bekleriz.

@ayegba dediğim gibi hız ve kalp sensorleri ekleyeceğim için mecburen igs10 almam gerekiyor.
link bu (link)
teşekkürler ilgin için.

Elimde IGPSPORT IGS20E için siyah koruma kılıfı ile ekran koruyucu var. İsteyene karşı ödemeli olarak kargolayabilirim.

Hiç kullanılmadı.

Uzun zamandır bir sahibini bulamadık. Promosyon mu yapmalıyım :koptum:

@Mehmet Vidinli Satıcının % 98 gibi bir güvenirliği var. Ama almadan önce mesaj atmatmanda fayda var. Diyelim ki ölümsüzlük yaşadın korkma para iadesi Türk alis veris sitelerinden daha güvenlidir.

@volkan ismail hocam, sana lazım değilse, ücreti de makul birşeyse hediye et gitsin. sonra elimizde birsürü malzeme birikiyor. ne yapacağımızı şaşırıyoruz.

@volkan ismail
İçine koyacak igs20 siz kabul etmeyeceğimi kaç kere söylemem gerekiyor hocam? Yani verin şu igs20 nizi de lütfen biraz eli açık olalım :D :D :D

@volkan ismail
o zaman ayıp etmişsiniz :) kargo çok tutar :)
igs20 alsaydım keşke. ama derseniz ki igs10 u da vericem hayır demem :D

@Mehmet Vidinli

Aybettin. Kalp ile kadans sensörü de yanında hediyem olsun:D

ıgpsport un en son sürümü, en modern, en donanımlısı vede bu şekildeyken en ucuzu hangisidir. Linkli cevaplar beklemekteyim.

2 Haftaya alicam bende insallah igs20 düşünüyorum bakalim

@mehmetsunu
igs618 var, navigasyon dahil her şeyi destekliyor, yeni sürümde çay da demler. Ancak sadece cihaz 650, sensörleriyle 750 tutuyor. Az incelemedim ama firma battı batıyor söylentilerinden sonra almamaya karar verdim. :(

@Özcan. Ne demek batıyor biz daha yeni alışıyorduk

@Muratbalikci iki ay önce bir konuyla ilgili kendilerine mesaj attım. İlginize teşekkürler, faaliyetlerimizi bir süreliğine dondurduk cevabı aldım.

Geri