Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

GPS'li Bisiklet Bilgisayarı Igpsport IG20E İncelemesi

@trainspotting35
yok hocam resimdeki tabloda 29 için yok ve ben sayaca giremiyorum
20180427_162917.jpg

Scudo
@Melih Çolak Dediğim gibi ölçüm yaparsanız çıkan değeri sayaca girebilmeniz lazım.

@Melih Çolak (link)

2300 le başlayan değer yok anladığım kadarıyla. Sistem gps üzerinden hızı ölçtüğü için çok sorun olmaz sanırım. Bu yazılı değerler dışında değer giremiyor musunuz ?

Rica ederim igs km saatleri konusunda bütün sorularınız 12 saat içinde cevaplanır. Bizi tercih ettiğiniz için biz teşekkür ederiz. :):):) İGPSPORT Daima ileriye.

@trainspotting35
hehe :) eyvallah hocam 2310 değerini girdim birazdan test edicem ilgi ve alaka için teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Merhaba bugün igpsport a mail attım. Garminde olan acil durum(kaza) bilgilendirme sistemini getirip getiremeyecekleri sordum. Bir sonraki güncelleme zamanı bu konu üzerinde konuşucaklarınından bahsettiler. Siz de mail atarsanız benim düşünceme göre daha baskın olabiliriz. Güzel bir sistem getirmiş oluruz.

Nasıl bir mail attığınızı burada paylaşın İngilizcesi olmayan arkadaşlar kopyala yapıştır yaparlar.

• Beğen
Tepkiler: Adrenalin26
@trainspotting35
Hello Im igsport. You are not garmin but we love you. We need accident control system like garmin. We dont have money, caney caney to buy garmin. You must do that system for like us poor guys. Thank you, see ya nigga.

Hocam bu mesajı atarsak bence olayımız çözülür :D :D

I request you to bring an emergency notification system. I want a message to be sent to the specified phone and mail address in case of an emergency (accident). I request that this feature be included in the upcoming update.

Valla ben böyle yazmıştım ama tabi daha iyisi yazılabilir

@Ahmet Bilge Kaan AKIN hocam baya başarılı olmuş bu tebrik ediyorum ancak biz garmin almayarak f/p ürünlerini tercih ettiğimizden fakirlikten değil

• Beğen
Tepkiler: yusufgs36
@Muratbalikci hocam çok iyi düşünmüşsünüz ben de sizin mailiniz doğrultusunda şöyle bir şey yazdım:
dear sir / madam,
I have been a user of iGS10 cycling computer for a long time I request you to bring an emergency notification system which can send a message to a specified phone number and mail address in case of emergency such as accident or lost.
thanks in advence.

• Beğen
Bugün ilk kez nabız bandını kullanım. Nasıl beceremediysem kadans sensörü faal değildi.
O ayrı bir konu. Sensörüm mü bozuk yoksa kalbim mi bozuk anlamadım ama nabzım çok yüksek değerlerde görünüyordu hep.
Sensörle ilgili birşeyi yanlış mı yaptım acaba?

(link)

@volkan ismail sensörü kullanmadan tükürükle hafif ıslatın birde iki göğüs arasına takın.

@yusufgs36 Çinlilere mesaj atarken böyle uzun uzun yazmak yerine kısa ve net cümleler yazmak daha faydalı olur :) Çinli ingilizcesi diye bir şey var, bunu anlamıyorlar :D

Screenshot_20180502-145230.png Merhaba bende IGPSPORT IGS20E adli ürünü alalı daha 2 gün oldu. Şu ana kadarlik periyotta beğendim. Windows 10 pro bağlantısı, linux mint 17. 30 bağlantısında problem yok. Strava kolay yükleme yapabiliyor. Üzeri deki firmware 1.20v idi. Ben kendi sitesinden firmware 1.21v ile basitçe güncelledim. Ürünü aliexpress ten aldım. 10 gün gibi kısa süre içerisinde geldi. Yaklaşık 200 Türk Lirasına mahal oldu.

arkadaşlar bugün maile aşağıdaki cevap geldi.
Hello Sir,
Tks for your advice!
It sounds very good ,and we will take your suggestion to engineering department.

• Beğen
@ayegba merhaba,
aldığınız linki paylaşabilir misiniz?

herkese merhaba,
(link) bu linktekini en uygun buldum. bağlantı aparatı ile beraber 63,43$
bu satıcı ile ilgili tavsiyeniz ya da uyarınız var mı?

@Mehmet Vidinli eski ilanlara bakarsanız başka bir sitede daha ucuzdu burdaki herkes oradan almıştır aliexpress biraz daha pahalı oluyor.

Geri