Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

GPS'li Bisiklet Bilgisayarı Igpsport IG20E İncelemesi

@Günay Savaş kesinlikle igsport 10 alın birde garmin gibi ip bağlama deliği yapsalarmış güzel olurmuş da neyse :) 20 de sensör desteği yok amatör keyfi sürenler için strava kaydı ve km saati gibi kullanmak için uygun 60 modeli pahalı biraz daha sensörlerle garmine yaklaşıyor igs 10 almanızı öneririm

• Beğen
Tepkiler: Günay Savaş
Scudo
Herkese teşekkür ederim
Şimdide eğim ölçmüyor bu sorunu nasıl çözebilirim :)

@Dağlar eğimi normalde doğru ölçüyor mu ki?

@Dağlar
Onu bilemiyorum :D

@Günay Savaş
Evet genel olarak doğru söylüyor, giderken bakıyorum eğime de.

Bu cihazlarda stravadaki elevation gain (yükseklik kazancı) bilgisini anlık görebiliyor muyuz? Yoksa sadece % olarak eğimi mi veriyor. Açıkçası bu özellik garmin de var mı onu da bilmiyorum?
igs60 modeli şu an stokta görünmüyor uzun süredir mi böyle? Beklemek mi gerekir 60-70 TL fark ile başka siteden almak mı mantıklı?

@Gökhan A..
11.11 tarihini beklemenizi tavsiye ederim anlık eğimi yüzde olarak gösteriyor ve toplam o turdaki yukseltinizin ne olduğunu gösteriyor diye biliriyorum alt 24 m gösteriyor ben de bu da su anda denizden 24 m yükseklikte olduğumu gösteriyor diye tahmin ediyorum.

igs60 modelinde ascent distance bölümü var tırmanış mesafesi olarak igs10 modelinde de bu bilgiyi anlık olarak veriyor ise sanırım igs10 modelini tercih edeceğim.

Galiba yok böyle bir özellik IGS10 modelinde.

Hiç aklımda yoktu arkadaş açmayın böyle konular gitti 160 TL. Şaka bi yana ihtiyacım olmamasına rağmen aldım güzele benziyor, bana ucuz bir tutucu önerebilir misiniz? Kendi markasına 8 dolar + 3 küsur dolar takip numarasına para vermek gelmedi içimden, muhakkak içinizde ucuza halleden vardır.

@bibisiklet geride kalan sayfaları okursanız Ahmet bey’in Ucuz çözümü var.

bak bak yine masraf çıktı :D Strava ile birebir ölçüyorsa çok güzel bir ara decathlonun gps saatini almıştım yüksekliği eksik ölçmüştü.Almışken ant+ bt li almak mantıklı diye düşünüyorum ama param kalmadı :D (kara cuma)

upload_2017-11-4_20-59-55.png

fiyat pek düşmemiş son aylar da + 40 dolar da banda gidiyior oho oluyor :D

@Oğuzhan Yazman
Tomtop.com'dan aldık biz, 150 liraya :D Aliexpresste pahalı alet malesef.

@bibisiklet
Arka sayfalarda link atmıştım 5 liraya tutucu linki var, çok güzel parça onu alın derim kesin :D Tam oturuyor, malzemesi de güzel :D

10 lira indirimde şuan arkadaşlar :D 155 liraydı en son baktığımda :D

(link)

@Ahmet Bilge Kaan AKIN
Ya bu tomtop'un sitesi bir tek bende mi çok yavaş çalışıyor? Her seferinde almak için girip, sitenin yavaşlığından dolayı sıkılıp kapatıyorum.

@furkantrojka hocam site şuan berbat. 1 saattir inat ettim acaba sorun bende mi diye bütün cihazlardan denedim site sıkıntılı şuan. Ucuzken nabız bandını da alayım dedim ama yok olmuyor.

Arkadaslar igpsport markasi dunyaca ünlü bir marka oldugundan, en uygun fiyata satan tomtop sitesinin yavaslamasindan daha dogal ne olabilir :D :D

O degil de linki attigim sirada baya hizli girmisti bende , simdi de girdim salise sürmedi :D

Zenmate yükleyin Chroma olmadı, belki de Tr sunucusuyla alakalidir, bazen yurtdisi sitelerinde yavaslama oluyor

@Ahmet Bilge Kaan AKIN
Sayfa açılıyor ancak giriş yapıp satın almak resmen imkansız. Şimdi de "redis cluster down" diyor.

• Beğen
Tepkiler: bibisiklet
Geri