Scudo Sports

GPS'li Bisiklet Bilgisayarı Igpsport IG20E İncelemesi

Scudo
276 tl ile igs10 aldım şuanda ben de hüzünleniyorum :D Şakası bir yana saat gerçekten işini layıkıyla yapıyor. İşte gönül bir de içine rota atabilmeyi isterdi lakin o da çok önemli değil.

• Beğen
Tepkiler: lightningstrike
@trainspotting35
Çok para yahu o. Öğrenci işi değil :D

(link) İgpsport ig618 80$' a düşmüş. ig50e modeli de 50$ civarına düşüyor. Çok kararsız kaldım aradaki farka değer mi, aradaki fark ile nabız ve kadans sensörü de alınabiliyor ayrıca. :acpsnr:

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
@Gringo1903

Yakın zamanda ig50E aldım. Cihaz büyük ekran ve kullanışlı, memnunum. Fakat 80 dolar fiyatıyla şahsen igs618i tercih ederdim. Renkli ekran, yükselti haritası, ve en önemlisi rota haritası kaydederek takip edebilme ayrıca powermetre uyumluluğu ile bence o fiyatı hak eder.

Edit : igs50E nin bataryası igs10dan daha büyük, dolayısıyla şarjı daha uzun süre gitmektedir.
İgs618 ise igsport un en kısa batarya süresine sahip olan modelidir.

@Gringo1903

Eyvah eyvah kurtlandım şimdi :D

@trainspotting35 igs10 2.el kaça gidiyor hocam?

• Beğen
Tepkiler: Gringo1903
@Abdülkadir Ergin 225-250 civarına gider diye düşünüyorum. Daha fazla isteyen olur mu elbette olur ama sıfırına bakınca bu fiyatlar makul duruyor.

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
@trainspotting35

Oo sıfırına bakmadan sormuştum. 350 civarı olmuş yahu bunun fiyat :eek:

Sensör olarak igpsport veya magene arasında çok fark yoktur herhalde dimi?

@Gringo1903 Ben kadansı igs, hızı ve kalbi magene kullanıyorum igs bir tık daha kaliteli garmin tadında plastiği falan daha yumuşak. Magene biraz sert plastik.

@Gringo1903

Nabız ve kadans sensörü olarak magene kullanıyorum. Sıkıntım yok.

@Gringo1903 Magene bir avantajı var hatta hızı kadans yerine, kadansı hız yerine kullanabiliyorsunuz.

İgs618 düşünüyorum 11.11 indiriminde

11.11 de en düşük fiyat 126 dolar civarı aliexpresste, bu fiyata bulamayabilirsin.

@Gringo1903
108 dolar buldum yalın artı monraj aparatı

Geri