Scudo Sports

GPS'li Bisiklet Bilgisayarı Igpsport IG20E İncelemesi

@bilalfidanboy Do not need Invoice (Faturaya gerek yok) böyle bir not yazıyor sipariş takip kısmında büyük ihtimalle orjinal faturasız düşük bedelli gönderecekler.

Scudo
@bilalfidanboy İsteğinize olumlu olarak cevap verilmesi ihtimali yok.
Ancak gümrük mevzuatını onlarda biliyor, ona göre davranıyor.

200 $ fiyatlı üründe sıkıntı çıkmamıştı.
Büyük fiyatlı son siparişimi yaklaşık bir sene önce verdiğimi hatırlatayım.
Herhangi bir değişiklik yapmış olabilirler.
(Bence) Burada en önemli husus kargonun büyüklüğü.
Kargonuz ufak bir paketse genelde bir sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum.

@salih67

Aynen büyük ebatta bir şey yapılamıyor. 3d yazıcı için paşa paşa vergi ödedik koca kutu ile geliyor. Gerçi onda da satıcı kocaman not yazmış 150 $ fatura kesiyoruz ona göre bildirin gümrüğe diye. Ben farketmedim gittim asıl fiyatı bildirdim, haliyle yüksek vergi çıkmıştı :kötü: kutu bi geldi üstünde 150 dolar yazıyor :)

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Evet bitmedi, bir dev hizmet daha :D Kadans ve nabız sensörü toplam 23 dolara geliyor. daha ucuza bulamadım ben
(link)

• Beğen
Tepkiler: NoCycling
Zaten hız ölçüyor niye ayrıca speed sensör alıyorsunuz?

Speed değil zaten kadans, gerçi sanırım aynı sensör hem kadans hem de hız olarak değişebiliyor. Evde trainer için alıyor alanlar.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@historiyst kadans sensörü alınca ayrıca hız sensörü almamıza gerek yok mu ? Daha önce bu tarz sensörler kullanmadığım için pek bilgim yok .

@ismail_32 Gerek var. Iki ölçümüde yapmak isterseniz. Bahsettiğimiz magane sensörlerin ister hız ister kadans sensoru olarak kullanılabilmesi.

• Beğen
Tepkiler: ismail_32
@trainspotting35 anladım . Peki bu hızı zaten bu aletler km saatlerindeki gibi ölçmüyor mu ? Ayrıca sensör kullanımına ne gerek var ?

• Beğen
Tepkiler: historiyst
@ismail_32 benim trainerim var ve hız ölçüsü almam lazım yada uydunun çekmediği yerler oluyor mesela tüneller, bol ağaçlı yollar o zaman lazım oluyor.

@bilalfidanboy
Bisiklet Bilgisayar kilometre ANT Hız ve Cadence Çift sensör bisiklet hız ve ritim ant uyumlu forGARMIN iGPSPORT bryton
(link) ben arkadaşıma buradan aldım sensörler çok kaliteli garmin sensörlere yakın ve 10 gün gibi efsane bir surede geldi.

@trainspotting35 ''benim trainerim var ve hız ölçüsü almam lazım yada uydunun çekmediği yerler oluyor mesela tüneller, bol ağaçlı yollar o zaman lazım oluyor.''
Benim merak ettiğim konu buydu ... :harika:

@Gringo1903 bu daha mantıklı vede sanırım gümrüktende muaf gelecek bu durumda satıcıya not vb yazmaya gerek yok .

• Beğen
Tepkiler: Gringo1903
Arkadaşlar igs10 modelinde de aliexpressten alınan sensörleri kullanabilir miyiz? Ben sanırım igs10 alacağım.
IGPSPORT IGS10 Bisiklet GPS Bilgisayar Kablosuz ANT Kilometre Su Geçirmez IPX6 Bisiklet Arka Işık Bisiklet Spor Bilgisayar Bicicleta
(link)

@bitinya_s aliexpresten alınan sensörlerden kastınız nedir.

@trainspotting35
Kadans ve hr sensörlerini kasdediyorum Farklı markaların daha ucuz sensörleri. Magane diye bir marka var sanırım.

Geri