Scudo Sports

GPS'li Bisiklet Bilgisayarı Igpsport IG20E İncelemesi

@ismail_32

Buyrun: (link)

• Beğen
Tepkiler: ismail_32
Scudo
51 USD'ye aliexpress'ten IGS50 ve tutucuyu aldım buranın gazına gelip. Aybaşında kredi kartı ekstremi de size gönderirim artık.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Orada gaza gelsem de kart limiti otomatik frene basar, teknoloji çok gelişti.

Yepyeni, denenmiş test edilmiş, bekleme etme derdi olmayan igs50E mi satın almayıp gidip daha fazla ödeyen arkadaşlara teessüflerimi iletiyorum.:kötü:

Şaka bir yana cihaz çok başarılı arkadaşlar. Uzun (8saat ve üstü) sürüşlerde igs618 in tek dezavantajı şarjı olacaktır ama igs50e nin pili bitmiyor gerçekten. Kullanımı kolay ve işini çok iyi yapıyor. Büyük ekranı iyi bir görüş sağlıyor. Cihaz konusunda içiniz rahat olsun.

@volkan ismail 22 saat tipik kullanımda yazıyor. Çok kurcalamazsan 20 saat götürür diye tahmin ediyorum. Hatta arkadaşa sorup buraya yazayım.

Bende Aliexpress aynı satıcıdan aldığım sensörlerden istem dışı ikişer adet aldım (ilk önce kredi kartı ile aldım geçersiz kart diye uyarı verdi ve ona rağmen sorgusuz sualsiz ödemeyi çekmiş benimde içime sinmedi hem siparişi iptal ettim hemde kredi kartının iptalini sağlayıp yeni kart temin ettim.. Ve sonradan sanal kart ile aldım )şimdi ödemeyi çekmiş ve o iptal sipariş ile ilgili hareket zaten yok, sanal kart aldığım ise sevkiyat hazırlanıyor sürecinde ilgili satıcıya da mesaj attım durum ile ilgili, sanırım problem olmadan kartıma iadesi sağlanır ... Varmı başına böyle birşey gelen acaba ..

@bilalfidanboy Hiç sıkıntı olmaz merak etmeyin 2-3 güne kadar geri gelir paranız. Google translate ile çok güzel derdinizi anlatabilirsiniz onlarda da ingilizce o düzeyde zaten.

• Beğen
Tepkiler: bilalfidanboy
@Gringo1903 benim aldığım Shop 163018 diye bir satıcı
@trainspotting35 bende öyle tahmin ediyorum . Sanal kart candır diyorum

@bilalfidanboy İnternet üzerinden nereden alışveriş yaparsanız yapın harcama limitiniz kadar sana kart oluşturun mis gibi kafanız rahat olsun. Ben bir gece saat 03.00 te telefonuma gelen kartınızdan 550 tl alışveriş yapılmıştır mesajıyla uyandıktan sonra sanal kartsız asla alışveriş yapmıyorum internetten.

• Beğen
@trainspotting35 bende zaten sanal kart oluşturdum, o gün ilk etapta geçersiz kart diye ihtar verip sonradan pat diye çekilince meblağ olarak her ne kadar da haberim olsada içime sinmedi ve kredi kartımı anında iptal ettirdim yenisini talep ettim sadece yurt içi ihtiyaç halinde kulkanmak amaçlı.. Sanal kart gerçekten sıkıntısız iniaal vb kartlarda sağlam ama yüzde 10 gibi kur change kaynaklı komisyon uyguluyorlar...

(link) igs618 siparişi veren arkadaşlar buyurun saatler gelene kadar hatim edin. :):)

Ben de gaza geldim ama gearbest e Isbankasi sanal kart ile odeme yapamiyorum bir turlu. Banka ile gorustum bizde sorun yok. Hic request gelmemis diyorlar. Fikri olan var midir ?
Web sitesinden al8nca sorun olmadi. 11 lira fazla odedim :(

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@bilalfidanboy Aliexpress para iade süresi 1 ile 2 hafta arasında değişiyor. Eğer gelmezse bankanıza sorun iptal olunan kartlarda para T.C. kimlik numarası adina geçebiliyor.

• Beğen
@trainspotting35Ustadim siz bir kilifa 10 usd vermezsiniz:)
Yok mu daha uygun fiyatlisi :) ?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sipariş verdim gearbesten takıpli kargoyuda sectim ayrıca 18 tl ödeyip verdiği site açılmıyor ürün kargo yapılmış sizdede bu şekildemi

Geri