Scudo Sports

GPS'li Bisiklet Bilgisayarı Igpsport IG20E İncelemesi

Scudo
@Özgür A Teşekkürler bilgi için Dm den yürüdüm ama Arda Turan gibi eziklediler beni. Git gearbest sitesine sor orada bilet oluştur dediler. :uzgnm::uzgnm:

@trainspotting35 olurya Instagram ile iletişime geçip aldığınız cevabı paylaşırsanız sevinirim ve ardından bende müsait anımda İnstagramda yazarım.. Dışarıdayım şu an çünkü . Saygılar

618 in indirime girmesi galiba bir tek bana yaradı igs 10 cihazımı igs 50 ye terfi ettirdim inşallah sizinkilerde bir an önce gelir... [emoji846]

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Gringo1903 Valla durum bu bende beklemedeyim. Bakalım. 23-25 kasım tarihleri arası bekleyeceğim. Geldi geldi. Gelmedi ver elini Aliexpress ki bu aralar 15 günde geliyor kargolar.

Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar,
Ne şeytan bir günahı,
Seni beklediğim kadar...(igs618)
Geçti istemem artık gelmeni,
Yokluğunda buldum seni,
Vehmimde bırak gölgeni,
Gelme gelme istemem,gelsen artık neye yarar....(igs618:):))

@trainspotting35

15 gün konusunda emin olmayın.
Dün kargoya verilen ürünün takip kısmında üstte artık şu not çıkıyor:

Due to the busy holiday season, packages to your country might have been delayed. Please be patience waiting for the package.

:)

@Gringo1903 Pardon göremedim orayı. Siz ne zaman sipariş vermiştiniz.

Ben 08.11.2018 16:04

@volkan ismail En azından kargoya verilmiş, verilecek, verilmeyi bekleyen bir ürün var. Ben de o da yok.:):)

Benimde demek istediğim tamda buydu, sorun olsada olmasada gecikmelerden dolayı gelecek tepkilerin önünü kesmek için öyle yada böyle tatildi,noeldi vesaire gibi klişe nedenlerin arkasına sığınacak olmaları...ben açıkçası araya kendi Noel tatillerinide sıkıştıracak olma ihtimallerinide düşünüyorum

@trainspotting35 11.11 de vermişim ben siparişi. Bakalım yarına kadar hareketlenme olur muhtemelen yine haberdar ederim sizi.
@bilalfidanboy bütün çin sitelerinde aynı bilgi var. Aliexpresste 6 siparişim var hepsinde tatil nedeniyle gecikme yaşanabilir yazıyor. Şansımıza Nalet olsun ne diyelim :D

• Beğen
Tepkiler: bilalfidanboy
@Gringo1903 teşekkürler. Ben 08.11 De verdim sipariş çok enteresan. Ben de hala hareket yok.

@Gringo1903
Beklemedeyiz o zaman
Sipariş 6 kasım noleli sokarlarsa araya teslim 15 Ocak en erken

@Gringo1903 Öncelikle geçmiş olsun. Bir bidon benzinle Gearbest'in kapısına dayanmaya gidiyordum bu sabah ki mesajınızı gördüm bütün arkadaşlarıma 23 ünde stoklarda şeklinde mesaj atılıyormuş bilginiz olsun.

Geri