Scudo Sports

GPS'li Bisiklet Bilgisayarı Igpsport IG20E İncelemesi

@Özgür A indirime girdiği zaman yazmıştım foruma arada kaynamış, şuan 16 dolara çıkmış fiyatı sadece mobil uygulamadan aratınca çıkıyor ürün.@Gringo1903
@trainspotting35 sensör içinde stokta yok mesajı gelmişti bana, o girdiyse igs618 de girer muhtemelen, 23-25 kasım tarihi de hiç değişmedi sitede.

Scudo
megane sensoru 13 dolara aldım kötü oldu keşke bende yakayabilseydim şu indirimi

upload_2018-11-20_8-54-31.png

sizin listenizi gördüğümde morelım bozuldu daha kötü ürünü daha pahalıya almak :)

@Özgür A moral bozacak birşey yok yahu, aşırı bir fark yoktur muhtemelen arada. Bende magene sensör aldım ilk başta, sonra bunu da indirimde görünce aldım, magene' i de hız sensörü olarak kullanırım madem tam takım olsun dedim. Gereksiz alışveriş oldu aslında.

• Beğen
Tepkiler: Literary
Sensörler cihaz ve montaj aparatı ağırlığını biliyor musunuz?

@Mhmm@ (link) product bölümünde sensörlere tıklayıp Specification bölümüne girerseniz yazıyor. C61 9,6 gr (Batarya dahil), SPD 61 9,6 gr (batarya dahil), HR35 55 gram, S60 20 gram, S80 40 grammış.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Benim sipariş İstanbula gelmiş 31.55 tl vergi çıktı bekleyen arkadaşlar vergi çıkmaz diye umutlanmayın :)

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@Özgür A Vergide çıkacaksa hiçbir esprisi kalmadı o vakit gider ali den alırım.

@Özgür A Ne kadarlık bir üründü 31.55 tl vergi geldi.

• Beğen
@trainspotting35 50 çıkan vergi 6 dolara felan geliyor sizinkılerde 10 doları bulur heralde vergii+10 dolar düşünebilirsiniz

@Özgür A Enteresan 50 dolara normalde 9 dolar çıkması gerekiyor.

@Mhmm@ Sensör bağlantı lastiklerini de katın hesaba. Diğer konudan ağırlık takıntısı mı bulaştı. :):)

• Beğen
@Mhmm@ Km saatini daha hesaba katmadınız.

@Özgür A Faturaya yarıyarıya bedel yazmış olabilirler belki.

• Beğen
Geri