Scudo Sports

GPS'li Bisiklet Bilgisayarı Igpsport IG20E İncelemesi

Scudo
@Motorola Para yattı mı hesabınıza bana para iade olacak diye 2 mail geldi ardından bu mail geldi. Kafam karışık.

Gelirse hem Ali hem bu gelsin bakalım satarım diğerini ne yapayım.

@Mhmm@ @Abdülkadir Ergin siz ne zaman sipariş vermiştiniz.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Benim 8 kasım stokta var dediklerine göre belki iptal etmezler.

@Abdülkadir Ergin O zaman iptal ediyorlar sağlık olsun. 530 tl ye ali den almış oldum.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@trainspotting35Once gb cuzdana yatirdilar. Itiraz edince kk a aktardik dediler ama daha gorun muyor

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bana da 83,5 dolar lık ödeme aktardık dediler ardından stokta maili gelince ben aktarma yapmayın gönderin dedim ama daha paketlemede olmadı bakalım.

Canlı sohbet hattıyla yazıştım siparişim iptal görünüyormuş 7-14 iş günü içinde param hesabıma geçecekmiş. Alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. Alamayan arkadaşlar Aliexpresste satıcılarla sıkı pazarlığa oturun ingilizcem yok demeyin. Hediye alabilirsiniz en azından.

kalabalık almışız organize olup pazarlık mı yapsaydık :)

Her işte bir hayır vardır. Ne yapalım @Motorola bey'in de başını yaktık valla. Ali den hediye ile aldığım ürün hediye fiyatını düşersem 530 tl ye geldi. Çin li hemşerime 20 dolar yaz dedim tamam dedi. Size vergi çıkarsa aynı rakama almış olacağım. Biz buna Züğürt tesellisi diyoruz. :):):)

Geri