Scudo Sports

GPS'li Bisiklet Bilgisayarı Igpsport IG20E İncelemesi

Moralimiz yerine gelsin. Beklediğimize değecek ;):harika:

Büyük siber pazartesi indirimiyle 701 TL şu anda:
Capture.JPG

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Scudo
IMG_20181127_171408.jpg
Getçekten ucuza aldık ama bu kargo takibi hala yapılamıyor ne aşamada belli değil

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Siparişin sağında "Daha hızlı gönder" yazan bir buton vardı. Ne işe yaradığı, neyin ne karşılığında değişeceği hakkında bir açıklaması olmayan.
Tıkladım ve "isteğiniz devreye alındı" yazısı geldi ekrana. İyi bir şey mi yaptım, kötü mü :eek:

Şu an satın alındığında tahmini teslim tarihi olarak 3-5 aralık tarihi yazıyor sanırım. 13 kasımdaki sipariş hala kargoya verilmemişken garip değil mi? Ellerinde ürün var da yüksek fiyattan alanlarınkini hemen gönderiyorlar diğerlerini bekletiyorlar mı? Ben mi yanlış anlıyorum kargoya veriliş tarihi mi? Aldığıma pişman oldum ucuz aldık ve o kadar bekledik diye beklemeye devam ediyorum.

Ben 2. El igs10 modelini aldım
Bisikletteki tacx marka hız ve kadans sensörünü gördü
68925ed2e649243163f614db0df0c12c.jpg
6eda5ea20ed853d8b20a44bebaf0fdab.jpg

Hayırlı olsun markette ki lastiklerimi satınca alacağım bütçe yapmak lazım. Sensörsüz 200-250 TL arası satılıyor 2. el olarak

• Beğen
@sadi imren igs618 e heves ettik 2. El piyasasına daha düşmemişti gearbestten 442 tlye aldık bekliyoruz burda benim gibi 7-8 arkadaş vardır

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
@Mhmm@ hadi alın daha sonra sıkılıp üst modele geçin de 2. el hareketlensin ;) hayırlı olsun.

• Beğen
Geri