Scudo Sports

GPS'li Bisiklet Bilgisayarı Igpsport IG20E İncelemesi

@Desert Fox
Maalesef yok

Scudo
Yakın zamanda yurtıdısından igsport sipariş eden birisi var mı? gümrüğe takılıyor mu,takıldığında süreç nasıl işliyor?

@Desert Fox
Gear Bestten 2018 yıl sonuna doğru 618 modelini verdim gümrüğe takıldı 50 TL gibi ödedim. Ama aliexpres üzerinden verilenlerin bir çoğu gümrüğe takılmadı diye biliyorum.. Gümrüğe takıldığı zaman (gearbest için konuşmak gerekirse) sirkecide şu an ismi aklımda değil bir lojistik firmasına geliyor onlar sizi arayıp hesap numarası vererek belirtilen meblağı yaptırdıktan sonra İstanbul dışında iseniz kargo ile adresinize yolluyor, İstanbul içi eldende alabilirsiniz....

@bilalfidanboy
hocam takılırsa ukim e gidiyor evet,istanbul dışında oldugum için bizzat gitme şansım yok,forumlarda okudugum kadarı ile uzun süreler ukim de beklediği oluyormuş ya da görevliler kafalarına göre vergi belirliyorlarmış,bir sürü şikayet olunca istediğim halde sipariş vermekten vazgeçmek üzereyim

• Beğen
Tepkiler: bilalfidanboy
Beni LBEX diye tahtakale de bir firmadan aradılar..hala yetkili arkadaşın telini silmedim ne olur ne olmaz diye.. Olası yine aynı yere denk gelirse sizin cihaz size en azından telini verebilirim..

Igs10+nabiz sensörü+kadans hız sensörü+ bir kaç ekstra daha satilik.

Edit: satıldı

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@Ahmeturan
hocam keşke 2-3 saat önce yazsaydınız hep markete baktım orada igs10 ilanı yoktu ben de 2-3 saat önce aliexpress ten sipariş geçtim

• Beğen
Tepkiler: Ahmeturan
Kargolanmadan iptal edebilirsiniz paraniz dolar kuru uzerinden hesabınıza geçer ama bazen 2 haftayı buluyor geçmesi. Neyse sağlık olsun km sayaci olarak guzel tercih. @Desert Fox

@Ahmeturan
biliyorum hocam ama çinli abimiz çok hızlı çıktı sisteme bir tane kargo kodu tanımlamış bile :)

@Desert Fox
hocam ürün geldikten sonra konuşalım ekstraları ayrı satarım derseniz alabilirim

@Ahmeturan
Sadece kadans sensörü satıyor musunuz acaba?

@Ahmeturan
hocam selamlar fiyat bilgisi verebilir misiniz

192435
Bugün igs10 cihazımı ptt kargodan teslim aldım (2 hafta bekleyince kurye ile eve gelmesini beklemeyedim hemen ptt ye koştum :) )
satıcı ile konuşmuştum limit altı tutar ve ürün türüne bike parts yazmış şükür vergisiz geldi,biliyorsunuz baya endişeliydim vergi konusunda
cidden adaptör biraz dandik ama gayet sağlam şekilde cihazı tutuyor lakin cihazı aparattan çıkarken biraz uğraştırıyor
gps bulma hızı gayet iyi,bluetooth ile sürüş kaydını saniyeler içinde telefona aktarmak çok süper
eskiden telefonla strava kaydı yaparken gps gidecek mi,telefon stravayı ya da gps yi kapatacak mı,şarjım bitecek mi (defalarca yarı yolda bitmişliği var) derdim bitti cidden çok rahatladım,bakalım 20 saat kullanım süresi ile bana 2 hafta civarı gider gibi duruyor.
Akşam saatlerinde kendi aydınlatması olması cidden işe yarıyor

ancak kafama takılan bir soru var,ışıklarda ya da bir yerde duraklama yaptıgımızda pause düğmesine basmamız gerekiyor mu,otomatik pause özelliği var mı?

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Hiz ölcmedigi taktirde otomatik pause gibi hareket ediyor. Ancak km saatini cebinize koydunuz ve sağa sola yürüyeceksiniz. Başka bir ornek bisiklet yanınızda yürüyorsunuz ortalamanız düşmesin istiyorsunuz bu durumda pause tuşuna basmanız gerekli.

@trainspotting35
sürüş kayıtlarını strava aktardım lakin igsport ta olan kayıtlarla stravadaki kayıtlarda ufak oynamalar var bu normal mi?

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Evet normal igs de ort hizim 27 çıkarken stravada 26.8 falan çıkıyor. Strava daha az çıkıyor diye hatırlıyorum.

• Beğen
@Desert Fox
Merhaba, ürünü hangi siteden ve ne kadara aldınız acaba. Hayırlı olsun bu arada

@Ahmeturan
hız sensörü ant+ mı? bryton ile kullanmayı düşünüyorum

@enespercin
aliexpress hocam,50 dolardı

• Beğen
@Desert Fox
Şuan bu ürünü alsam aliexpreste vergi durumu var mı acaba ? Klüpten bi arkadaş 250 TL ye satıyor bundan. Aliexpressten mi alsam yoksa 2. el mi alsam karar veremedim.

Geri