Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gran Fondo Marmara

Karbon, Yüksek profil jantla gelmezler umarım. Köprü üstünde rüzgarın kuvveti yüksek olabilir.
 
Scudo
Önceki sayfalarda Osmangazi Köprüsü'nün reklamı olacak gibi diye bir arkadaş yorum yapmıştı. Bu yazıyla haklı çıktı gibi. :)

Nasıl bir anlatım bozukluğu yapmışım kusuruma bakmayın. Gibi gibi ile dolmuş tüm cümle.
 
Arkadaşlar yarışa katılacak olanlara bir sorum olcak. Aile hekiminden bugün sağlık belgesini imzalattım fakat haklı olarak her hangi kan vb. testlere tabi olmadığı için sadece "fiziki muayene sonucudur. Herhangi bir tahlik tetkik yapılmamıştır" diye not düştü kağıda sorun olur mu? Aile hekiminden alan var mı raporu başka?
 
@frtbalci aile hekimi benzer şekilde bir şey dedi mi size de? yani sonuçta kalp vs tetkikleri yapmadığı için bir sorun olması durumunda zan altında kalabileceğini belirtti bana ve kağıdın altına not düştü umarım orada sorun olmaz.
 
sağlık raporunu gençlik ve spor bakanlığından aldım,durum bildirir tek hekim sağlık raporu hazır,raporu,burhan felekten aldım..
 
Siteden indirdiğiniz rapor yazısının aile hekimine imzalatın yeterli oluyor. Ben kayseri yarışında aldığımı yükledim.
 
Arkadaşlar transfer bende halen kırmızı renkli görünüyor onaylanmamış demek sanırım. Sizde de öyle mi?
 
@televole2

afedersiniz de bunca zamandır gördüğüm en anlamsız yorum.
profesyonel bir yarış olup olmaması mesele değil. kurallarda izin verilmemişse (ki erciyes gran fondo'da bazı çanta ve suluk türlerinin yasak olduğu söylenmişti) yasaktır. profesyonellerin canı can da, amatörlerin değil mi? bir şeyi yasaklıyorlarsa sorun olabileceğindendir, bir yaşanmışlık vardır illa ki.
dikkat edecekler mi, etmeyecekler mi meselesi. başlangıç alanına geçerken bisikletteki çipi okuyorlar. bu sırada muhtemelen göz atarlar.

ayrıca cüzdan-telefon niye fırlasın yarış esnasında? geçen ay takla attım bisikletle, o zaman bile cepten fırlamadı cüzdan ve telefon.
 
  • Beğen
Tepkiler: NKurtuldu ve Volks
@hashus1099
Benim de bunca zamandır gördüğüm en anlamsız cevap. arkadaş orada "profesyonel görüntü" olması açısından hiçbir yarışta çanta vs. göremezsiniz dedi ve haklı da. Ben formamın arkasına hiç cüzdan telefon koymadım. Nasıl durduğunu da bilmiyorum. Bu yüzden "Oradan telefon cüzdan fırlamaz mı?" diye sormam gayet doğal.
 
  • Beğen
Tepkiler: sayginyilmaz
@televole2
profesyonel görüntü?
sizi, evrenozbilen'in alıntı yapmış olduğunuz mesajına tekrar bakmaya davet ediyorum.

@evrenozbilen

kalın kısmı okumamakta direnmezsiniz umarım. profesyonel görüntü sizi ürettiğiniz bir düşünce.
 
  • Beğen
Tepkiler: NKurtuldu ve Volks
@hashus1099 Kaldı ki hiçbir pro yarışta bisiklet üzerinde çanta göremezsiniz. bu da benim "ürettiğim" düşünce. Umarım burayı okumakta direnmezsiniz.
 
@televole2

yahu neden çanta göremeyeceğinizi "froome amele gibi gözükmemek için çanta taşımıyor" şeklinde mi açıklamış arkadaş? neden çanta göremeyeceğinize dair 1 tane yargı var o mesajda, o da "Normalde düşme riskine karşı yasaktır." geri kalan çıkarımların tamamı sizin üretiminizdir.
 
  • Beğen
Tepkiler: NKurtuldu
@hashus1099 Benim çıkarımım bu şampiyon sakin ol. Çanta neden düşsün kaç yerinden zaten bağlı kadroya/seleye. Hayatımda duyduğum en saçma şey çantanın düşmesi. Kadronun ortadan ikiye ayrılması bile daha makul bence.
 
  • Beğen
Tepkiler: mustafa ç
@televole2

az önce de "benim çıkarımım" deseydiniz cevap vermeye tenezzül bile etmezdim. ancak cevap verdiğiniz mesajı okumamış olduğunuz için şu tümceyi kurdunuz, hatırlatırım:
"arkadaş orada "profesyonel görüntü" olması açısından hiçbir yarışta çanta vs. göremezsiniz dedi"
insanlara sakin olmasını seviyesiz bir şekilde söylemeden evvel tutarlı olmanızı öneririm.
 
  • Beğen
Tepkiler: NKurtuldu
Geri