Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gran Fondo Marmara

@Kudret Kurtcebe Olsun abi. Sen ben olsak yeter zaten.:D
Uzundayım ben, en sonda görüşürüz artık. Ya da belli olmaz belki kısacıları yakalarım. Son sözü rüzgar söyleyecek.:islik:
 
  • Beğen
Tepkiler: Groims
Scudo
(link)
gemlik,
(link)
İstanbul tuzla..
rüzgarların durumu,,,
 
Yaristan 2 gun once hasta olmak:booo: ne geregi vardi mutlu mutlu surecektik,:ckskc: aksam daha kotu olmaz isem gelecegim kismetse. Herkese kolay gelsin
 
  • Beğen
Tepkiler: Özcan
Daha katılacağım bile belli değil ama tecrübeli arkadaşlar " Bırakma çantası ve zaman çipinin nereye takıldığı " konusunda bir kez daha bizi bilgilendirirler mi ?

Ve yine telefon hakkında soracağım ; Telefonun arka cepte olmasında herhangi bir kural dışı hareket yok değil mi ?
 
@Tolga Çelebi

Bırakma çantasını start öncesi otobüse teslim ediyoruz. Yarış esnasında eğer varsa yanımızda taşımak istemediğimiz eşyalarımızı bırakma çantası yardımıyla otobüsle taşıtabiliriz (ayakkabı, rüzgarlık vb.) ancak yarış sırasında otobüsten herhangi bir şey alamayız. Çünkü erkenden finish noktasına varır. Çantamızın başkalarıyla karışmaması için üzerine yine kayıt esnasında verilen numarayı yapıştıracağız. Eğer çip dikdörtgen plastik ve üç delikli ise (her yarışta bu şekilde olmuyor), sele borusuna takıyoruz. Deliklerden ikisini, verilecek kelepçelerle sele borusuna üçüncüsünü kelepçeyle seleye sabitleyebiliriz (şart değil). Bazı yarışlarda 2 delik oluyor ve yarışçılardan bazıları bunu hatalı olarak numara baş aşağı olacak şekilde takıyorlar. Teknik toplantıda da söylenir, baş aşağı takılırsa çipin yönü ters tarafta kalacağı için start veya finish noktasında okumayabilir.

Telefonun arka cepte olmasında hiçbir kural dışı durum olamaz. Telefon taşımamızın ana nedeni, acil ve beklenmedik durumlarda ona ihtiyacımızın olmasıdır.

https://lh3.googleusercontent.com/f3VvdjhsQZskKZWrTKxwhhswYngTv-lZFstRSXu9Wx_2ndJ-pNIZwsDXl4aBc4ecBltgMS0b6dqvDyKzYsFeAOiVW5C8v6Thfae-JNuwSVQoKHrXgwRjCiJoZJuDoL2z9zXmUlxkIAS8u9SelDNkB-xPXd5v0bDIFBmo17_6raprt3hDln6xAnGRU4jwtqZ02FgMtzriH9yfq8N_t1Cd9eluUoZuPxSTQbWlIY5OyPnaRhj8judlJRnHuADRSutQ4WQagDE2pl18RM6k7aF7J8nlv_Em1fKXdWw_8K6U860a0apCoeVj2Biy3eRuc4rX7xYqi8tf_LuwhS4xHC15gTFFAfo-UdBXlIivcnKZ4Ug6NXUvjPSC_4LgscS1or88OHu_qSyltNfNCg3J1AP-60OTtUzt_XaFBONP_lGe47om3c_3ZaR9A_kajtotnQpNfgYmjk4TML65DVvYkOzQHoKHrAnGHyRSQcmwRWg8yIvjaLNaVYagLmdPvDFj-8jOMWj8mZPEsyjZPQ8OKI4pI3MeA7LpN9VUJ_b-JjkyVMOVvjS_MFc-yoD3wEtfWpVkuINXyczz0qap5poAQgx7i7r1RbHYC96StfXpCHGCLicQHvxu=w1659-h933-no
 
@Tolga Çelebi
(link)

Bırakma çantası ile ilgili bilgi, yukarıdaki adreste yer alıyor.

Cep telefonu forma cebinde taşınabilir, isterseniz bırakma çantasına koyabilirsiniz.

Zaman çipi ise sele altına takılacak diye biliyorum.
 
@Kudret Kurtcebe Hocam, hava durumu ile ilgili yorumlarını esirgeme lütfen.
 
Meteorolojinin tahminine göre rüzgar, Bursa ve Yalova rotası boyunca Kuzeybatı'dan ortalama 14 - 16 Km./h hızında esecek.Rüzgara karşı bir sürüş olacak bu nedenle 30 Km./h ortalamanın üzerinde süreyim diye düşünen arkadaşlar Altınova'ya ulaşmadan patlayabilir.
 
  • Beğen
Tepkiler: Groims ve Volks
@Aytaç DİREK yüzlerce bisikletçinin olacağı yerde tek başına sürmek kim ister ki mutlaka grup içinde olmalıyız tek başımıza kalsak bile önden bir gruba yetişmek yada arkadan gelen bir grubu beklemek akıllıca olur.
 
  • Beğen
Tepkiler: Groims
@MehmetAliB. gruplar köprü üzerinde denk gelebilir gibi bir muhabbet dönüyordu. geriye dönük okuyabilirsiniz.
 
  • Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
Buyrun taze taze bırakma çantası fotoğrafı. Çay eşliğinde teknik toplantıyı bekliyorum. Özsüt'teyim, beklerim, çayımı için :)
 

Dosyalar

  • tmp_12056-20161015_172856~21506422670.jpg
    tmp_12056-20161015_172856~21506422670.jpg
    56,6 KB · Okunma: 98
Parkurlar kısalmış gibi bir duyum aldık. Teknik toplantıya katılanlar doğruluğunu teyit edebilir mi?
 
  • Beğen
Tepkiler: Groims
keske parkurlarla ilgili detaylari siteden yayinlasalar.
12 saat civari kaldi, ufak tefek degil, baya baya %25'i gitti diyorlar parkurun.
 
@frtbalci
Evet orayı okumuştum. Benimkisi taktik değerlendirmeydi. Uzundaki kişilerin bazıları kısadaki bazılarıyla mutlaka buluşacak, ama nerde? Şu durumda rüzgar olumsuz estiğine göre grupsuz yarışan benim için köprüde değil mesela:) İşim zorlaştı.

@Kudret Kurtcebe baba bitişten kaybolma hemen

O0o kısa iyice kısalmış
 
Beyler D100 için tam olarak izin alınamamış (duyum) Parkur değişirse bu sebebden dolayı değişebilir şimdi işler karıştı gibi kafada çok soru işareti var. Belirsizlik çok kötü birşey.
 
@Özcan. Sanırım teknik toplantıya katıldınız parkurlar hakkında değişiklik var mı?
 
  • Beğen
Tepkiler: mustafa ç
Siteyi güncellemiyorlar, facebook sayfalarından bilgi paylaşmamışlar, kime ve neye güvenip katılacağız, haber doğru ise katılanların yarısı gitmez.
 
Geri